Emir Sarıgül sorusu Buket Aydın'ı çıldırttı!

Emir Sarıgül sorusu Buket Aydın'ı çıldırttı!

Geçtiğimiz gün Bodrum'da kameralara yansıyan Buket Aydın, Emir Sarıgül sorusu sorulunca kızdı. Aydın, "O kim ya! Adını duymak istemiyorum arkadaşlar lütfen yeter artık ya" diyerek tepki verdi.

Spiker Buket Aydın bir süre Emir Sarıgül ile aşk yaşamıştı. Sarıgül tarafından aldatıldığı konuşulan Buket Aydın ilişkisine bir şans daha vermiş ama yine beklediğini bu aşkta bulamamıştı. Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Buket Aydın, Emir Sarıgül’ün adını duyunca fena sinirlendi.

Bir anda Kanal D'deki görevinden istifa eden ve tek celsede eşinden boşanan Buket Aydın'ın, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le aşk hayatı gündeme bomba gibi düşmüştü.

İkilinin çalkantılı ilişkisi magazin dünyasında sık konuşulan konular arasında yer aldı. Çift, bir dönem ayrılsa da tekrar bir araya gelmiş ancak yine ilişkilerini yürütemeyip ayrılmıştı.

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül de özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sene televizyoncu Buket Aydın ile yollarını ayıran Sarıgül, geçtiğimiz günlerde eski aşkı Sibel Can’a geri döndü.

Uzun yıllardır 51 yaşındaki şarkıcı Sibel Can'la sık sık görüntülenen ancak ilişkisini kabul etmeyen 41 yaşındaki Sarıgül, yine şarkıcıyla bir araya geldi. 

Bodrum Torba'da görüntülenen ikili, yakın arkadaşlarıyla sohbet etti. Bir ara telefonuyla uğraşan Sarıgül, daha sonra Sibel Can ile arkadaşlarının yanından ayrıldı.

 

'ADINI BİLE DUYMAK İSTEMİYORUM'

 

Söz konusu gelişme magazin sayfalarında gündem olurken konu ile ilgili Buket Aydın cephesine de sorular yöneltildi.

Kameraları görünce keyfi kaçan Aydın, Emir Sarıgül sorusunu duyunca "O kim ya! Adını duymak istemiyorum arkadaşlar lütfen yeter artık ya" diyerek tepki verdi.

 

dvdv-002.jpg

frrfrfr.jpg

asasasas-004.jpg

isi-003.jpg

isiiii.JPG


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.