Emre Belözoğlu'ndan itiraf gibi açıklamalar! 'Konu futbol olunca'

Emre Belözoğlu'ndan itiraf gibi açıklamalar! 'Konu futbol olunca'

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, açıklamalarda bulundu.

 

 

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Belözoğlu, teknik direktör Erol Bulut ve kulüp başkanı Ali Koç ile çok iyi ilişkilere sahip olduklarını vurguladı.

Sportif direktörlük görevi çerçevesinde Erol Bulut ve Ali Koç'a en iyi şekilde yardımcı olmaya çalıştığını dile getiren Belözoğlu, "Konumumu, Fenerbahçe'ye faydalı hale getirmek dışında hiçbir şey olarak düşünmüyorum. Sadece, bulunduğum koltukta 'Fenerbahçe'ye nasıl daha yararlı olurum' diye çalışıyorum. Çok iyi bir başkanımız ve teknik direktörümüz var. Ben onlara yardımcı oluyorum. İnşallah şampiyon olalım, en büyük hedefim bu." ifadelerini kullandı.

Maçların pozitif vakalar dolayısıyla hükmen tescil edilmesine ilişkin fikirleri sorulan Belözoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özelinde tam değerlendirdiğimiz bir durum değil ama sporcu gözüyle herkesin ortak noktada birleşeceği bir yapı oluşursa kulüp olarak destekleriz. Hep beraber tartışılarak bir noktaya varılması gereken bir durum var. 14-15 rakamı bulacaksa oynayamayacak durumdaki oyuncu, federasyonun bu işin sorumluluğunu alması gerekiyor. Tek elden, tek yapı içinde bir sağlık merkezi kurulup bunun hayata geçirilmesi lazım. İnsan sağlığının burada ön planda olması gerekiyor. Federasyonun tek merkezli bir test organizasyonu yapması herkes için daha sağlıklı olacaktır."

 

SELÇUK ŞAHİN'E YENİ GÖREV 

 

 

 

 

 

 

 

Emre Belözoğlu, eski futbolcuları Selçuk Şahin'in idari koordinatörlük görevini üstleneceğini belirtti.

Selçuk'un Samandıra'yı bilen iyi bir Fenerbahçeli olduğunu aktaran Belözoğlu, "Selçuk, idari menajer Volkan abinin (Volkan Ballı) idari koordinasyon kısmında olacak. Koordinatör görevi olacak. İkimizin de yönetsel anlamda tecrübemiz fazla değil. Selçuk Samandıra'yı bilir, iyi Fenerbahçelidir. Bize çok desteği var. Gizli değil, aşikar bir kahraman. Selçuk, camianın önemli değerlerinden biri, birçok jenerasyonu yakalayabilecek bir isim. Ben Selçuk'u çok önemli buluyorum. Katkısı olacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

 

"KONU FUTBOL OLUNCA GÖZÜMÜ HİÇBİR ŞEY KORKUTMUYOR"

Emre Belözoğlu, futbol konusunda gözünün hiçbir şeyden korkmadığını ifade etti.

Başarıyı ve başarısızlığı beraber sahipleneceklerini dile getiren Belözoğlu, şunları kaydetti:


"Hedeflerim arasında açıkçası sezona başladığımızda Fenerbahçe odaklı olduğumu söylemek zorundayım. Fenerbahçe odaklı hareket ettiğimi, bunun zorunda olduğumu, sürecin beni öyle ilerlettiğini söyleyebilirim. Ülke genelinde bir felsefe inşa edebilmek benim hayalim. Hedef futbola katkı vermek. Fenerbahçe başarılı olursa, biz de bundan nasibimizi alırsak bunun karşılığı olarak Türk futboluna da bunun bir katkısı olacak diye inanıyorum. Bu işin ekonomisini, yönetsel kısmını bilmek önemli ama saha içine akıl koyacak hamleleleri yapmak çok değerli hale geldi Türk futbolu için. Futboldan başka hedefim, hayalim yok. Şu an önemli bir koltukta oturuyorum, birçok insan bize güveniyor. Yüzlerini kara çıkarmamak adına elimizden geleni yapıyoruz.

 

 

 

 

 

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.