Emre Belözoğlu'ndan önemli açıklamalar: 'Pişman olmayacağım'

Emre Belözoğlu'ndan önemli açıklamalar: 'Pişman olmayacağım'

Fenerbahçe’de teknik sorumluluk görevini üstlenen Emre Belözoğlu'ndan önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de teknik sorumluluk görevini üstlenen Emre Belözoğlu, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

“Pişman olmayacağımı herkes bilsin”

 

“Bir çok hedef ve hayallerden vazgeçerek bu göreve başladım" sözlerine yer veren Emre Belözoğlu, şu şekilde devam etti:

"Futbol bilgisi olan ve inandığım bir ülkede kime sorsanız şu an benim kariyer planlamamın bu şekilde devam etmesinin isabetli kararlar olmadığını düşünür. Bu benim ciddi anlamda hedeflediğim bir kariyer planlaması değil. Fenerbahçe'nin içindeki süreç bu tarz kararlar atmaya iter. Pişman olmayacağımı herkes bilsin. Ben görevlerimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Beğenen, beğenmeyenler oldu. Futbolun değerlerine hizmet ettiğimi düşünen, hata yaptın diyenler oldu. Beni Fenerbahçe'nin ne düşündüğü ilgilendirir derken bunu söyledim. Elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz.”

“İsmail Kartal ile ilgili bir görüşmemiz olmadı”

Sezon başında bazı değerlendirmeler yapmak üzere Serkan Reçber ile görüşmeler yaptıklarını belirten Belözoğlu, şunları söyledi:

“Sonra devam etmedi, o bilgi alışverişi şeklinde oldu. İsmail hoca benim burada 3 Temmuz'u yaşadığımız ve daha sonra Ersun hocayla devam eden ve hocalığımızı yapmış bir abimdir. Kendisiyle alakalı bir görüşmemiz olmadı. Yönetimin de olmadı.”

 

“Ozan'ın, A Milli Takım'daki oyunu bizi çok mutlu etti”

Ozan Tufan'ın sahanın içinde de beraber oynadığı ve gelişimine birebir şahit olduğu oyuncuların başında geldiğini anlatan başarılı antrenör, cümlelerini şöyle noktalandırdı:

 

“Eksiklerini gördüğümde hiç çekinmeden söylüyorum. Biraz kızıyor, biraz üzülüyor, o da benim gibi duygusal. Ben de hayatımda gerçekleri bana söyleyen abilerim olsun istedim hep. Ozan'ın da evlilikle beraber sahaya bakış anlamında çok olumlu yönde ivmeleneceğini düşünüyorum. Milli takımdaki oyunu bizi çok mutlu etti. Son 4 hafta oynamadı ama Beşiktaş maçında oyunu değiştirdi. Kendi fiziksel değerleriyle beraber onu da geliştireceğiz. Futbolcu kaç yaşına gelirse gelsin kariyerini geliştirmeye devam etmelidir. Bugün 3-5 gol atan oyuncu kendine her daim hedef koymalıdır ki bundan beslenilsin. Her sabah kalktığınızda doğru bir iş yaptığınızı anlayın. Ozan Tufan çok değerli bir oyuncu. Burada olan herkese çok ihtiyacımız var.”

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum