Epstein davasında adı geçen Türk Banu Küçükköylü mü? Banu Küçükköylü kim?

Epstein davasında adı geçen Türk Banu Küçükköylü mü? Banu Küçükköylü kim?

Dünya Epstein dava dosyalarının ayrıntılarını konuşuyor. Son gelişmelerle birlikte dava dosyasında birde Türk isim olduğu ortaya çıktı. Peki bu Türk eski Türkiye üçüncü güzeli Banu Küçükköylü mü?

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan ve gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Epstein'in dava dosyaları, son günlerde herkesin ilgisini çekmiş durumda. Kan dondurucu iddiaların yer aldığı dosyalarda prenslerden sanatçılara siyasetçilerden Mossad'a uzanan ifşalar yer alıyor. Son olarak dava dosyasıyla ilgili, ilgi çekici bir gelişme yaşandı.

Dosyada yer alan isimler arasında bir de Türk çıktı. Banu Küçükköylü. Hakkında pek az bilginin bulunduğu Küçükköylü, insanlar arasında şimdilik gizemini koruyor. Olayların sonun nereye çıkacağını kestirmek ise şimdilik zor.

İngiliz gazetesi ''The Sun''ın 15 Ağustos 2021 yılında yaptığı ''Royal Retreat Prince Andrew being tracked by lawyers who ‘planned to ambush him on Windsor Castle horse ride'' başlıklı habere göre 1972 doğumlu olan Refia Banu Küçükköylü'den, ''Epstein'ın gizemli ortağı "banu'' yatırım çalışanı Refia Banu Küçükköylü'' olarak bahsediliyor.

 

vddddddddd-001.JPG

 

Ve yine aynı haberde o yıllarda Los Angeles'tan ayrılarak Türkiye'ye geldiği düşünülüyor.

Ayrıca, Refia Banu Küçükköylü'nün 1993 yılında Türkiye güzellik yarışmasına katıldığı biliniyor. Fakat isim benzerliği mi olduğu konusu bilinmiyor. Eğer her ikisi de aynı kişi ise: Eski Türkiye Üçüncü Güzeli, Manken ve sinema oyuncusu olan R. Banu Küçükköylü, “Gereği Düşünüldü” filminde rol almış. Aynı zamanda Prens Andrew ile ilgili bir haberde 49 yaşında olduğu ve Yatırım Asistanı olduğu yazıyor. 


Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:tamgaturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.