Erbil’i ziyaret eden Tatlıses’ten ağır sözler! ‘Terbiyesiz’

Erbil’i ziyaret eden Tatlıses’ten ağır sözler! ‘Terbiyesiz’

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’i hastanede ziyaret eden İbrahim Tatlıses çıkışta çok sert açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar, yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tatlıses çok ağır ifadeler kullandı.

Mehmet Ali Erbil'i ziyaret eden İbrahim Tatlıses, sanat camiasına ateş püskürdü.

Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'i hastane ziyaret eden İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hülya Avşar, "Kendisini göremedim ama yakınlarının yüzü gülüyor. Durumu iyiye gidiyormuş. Önemli olan da bu bence" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses ile görüşüp görüşmediği sorulunca Avşar, "İbrahim Bey de içeride. Görüşmez olur muyum hiç, görüştük tabii ki. Onun da sağlığı çok iyi, biz zaten hemen hemen her gün konuşuyoruz" yanıtını verdi.

"ALLAH ONU BİZE BAĞIŞLASIN"

İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil ile çok eski dost olduğunu söyledi. Tatlıses, "Allahım onu bize bağışlasın, çok üzüldüm. Benim için adam gibi adamdır. Burada güzel haberler aldık, dileğim ayağa kalkacak ve aramıza katılacak" diye konuştu.

"HERKES ÇOK TERBİYESİZ OLMUŞ"

Sanat camiasına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, sanat dünyasının vefasızlığından yakındı Tatlıses, "Beni zaten iki kişi arıyor. Bunlardan biri Hülya, diğeri de Sibel Can'dır. Sibel Can'ın sesini de çok severim, adam gibi adamdır. Bunlar benim gerçek dostum, diğerleri benim sevmediğim tiplerdir. Piyasa bunlarla dolu, pirinç gibi ayıklayamıyorsun. Kimseye ihtiyacım yok ama biz böyle terbiye almadık. İnsan yalandan da olsa bir hal hatır sorar. Herkes çok terbiyesiz olmuş" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.