Erdoğan İnsanlık suçu ile yargılanır

Erdoğan İnsanlık suçu ile yargılanır

DSP Genel Başkanı Masum Türker, ihbar üzerine durdurulan TIR'ların içerisinde dolar olduğunu, ihbarı da İnterpol'ün yaptığını öne sürdü.

DSP Genel Başkanı Masum Türker, ihbar üzerine durdurulan TIR’ların içerisinde dolar olduğunu, ihbarı da İnterpol’ün yaptığını öne sürdü. Türker, “O yardım malzemelerinin içinde dolar var. Bu dolarlar Başbakan’ın bilgisi dahilinde Suriye’ye, El Kaide’ye gidiyor. Eğer silahlar ve paranın El Kaide’ye gittiği tespit edilirse bu ülkenin Başbakanı Lahey’de insanlık suçuyla yargılanır.” dedi.

 

 DSP lideri Türker, silah ve paranın birlikte Başbakan’ın bilgisi dahilinde taşındığını da iddia etti. Türker, “Bu silahlar ve paraların birlikte, El Kaide’ye gittiği tespit edilirse bu ülkenin Başbakan’ı Lahey’de insanlık suçuyla yargılanır.” dedi. “MİT ne zamandan beri Kızılay oldu?” diye soran Türker, şöyle devam etti: “Kızılay var. Kızılay’ın o malları taşıması gerekir ama MİT taşıyor.

 

Bizim o gördüğümüz yol çevirme ihbarlarını yapanlar böyle Başbakan’ın dediği gibi cemaat ya da şu bu değil, İnterpol. 12 Şubat’ta Terörün Finansmanıyla Mücadele Komitesi toplanacak. Türkiye için çok önemli karar alınacak. Türkiye gri bölgede. ABD nereden biliyor bu dolarları? ABD takip ediyor, görüyor.”

Zaman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.