Erdoğan'a 'hemen gideceksin'

Erdoğan'a 'hemen gideceksin'

24 TV'de Murat Çiçek'in konuğu olan Ak Parti milletvekili Şamil Tayyar, paralel yapının Başbakan Erdoğan'sız bir Türkiye istediğini ifade etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 24 TV'de Murat Çiçek'in sunduğu Açık Görüş programına konuk oldu. 


Tayyar, 17 Aralık operasyonunun perde arkasını anlattı, 
paralel yapının bu operasyonlarla aslında neyi amaçladığını anlattı. 

Nihai 
hedefin Başbakan Erdoğan'sız birTürkiye olduğunu vurgulayan Şamil Tayyar, "seçimi bile beklemeye tahammülleri yok, Erdoğan'a hemengideceksin" diyorlar ifadelerini kullandı. 

Tayyar şöyle konuştu: 

ERDOĞAN’SIZ BİR 
TÜRKİYE PROJESİNİ HAYATA GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Türkiye hem bölgede, hem dünyada güçlü bir devlet olmak istiyorsunuz.Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada üstlendiği bu yeni rolden rahatsız olanlar veyeni bir küresel denklermi oluşturmak isteyenler Erdoğan’sız bir Türkiye projesinihayata geçirmek istiyorlar. Onun için de ne yapacaklar edecekler yeni dönemdeErdoğan’ı Türkiye’nin siyasetinden silecekler. 

"
HEMEN GİDECEKSİN"

Bunun için 
birinci adım; Cumhurbaşkanı fikrinden vazgeçirmek.

İkinci adım; eğer bunu başarabilirlerse diyecekler ki; bu üçüncü 
dönem kuralından falan sakın ola ki vazgeçme. Siyaseti bırakacaksın. Eğer her şey yolunda giderse, onlar açısından en geç 2015 Haziran’da seçimler var. 2015’ten itibaren Erdoğan’sız bir Türkiye olacak. Ama bunlar buna bile tahammül edemiyorlar. Diyorlar ki; hemen gideceksin. Çünkü yarının şartlarının ne getirip, ne götüreceğini bilemiyorsunuz. Biz bu okumayı bir yıl önce yaptık. Böyle bir Türkiye’yi nasıl kuracaklar? Bunun için bir kaotik ortam yaratmak gerekir. Bu kaotik ortamın sonucunda, siyasi istikrar bozulursa , ekonomik istikrar bozulur ve zincirleme bunlar birbirlerini etkiler ve öyle bir hale gelir ki Recep Tayyip Erdoğan bu yeni oluşturulan siyasi ve sosyal konjonktürde, ekonomik konjonktürde Cumhurbaşkanı adayı olamaz. İşte yapılmak istenen şey bu. Gezi olaylarında olmadı. 17 Aralık’ta operasyonundan umutlarını keser hale geldiler. Bir yere kadar geldiler ama gerisi yok. O zaman başka enstrümanlara 
ihtiyaç var.

24HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.