Erkan Macit kaleme aldı: Kaos planının arkasında NATO-SOROS-CHP var

Erkan Macit kaleme aldı: Kaos planının arkasında NATO-SOROS-CHP var

Usta gazeteci ve Siyasetcafe yazarı Erkan Macit sosyal medya hesabından paylaştığı floodta büyük bir KAOS planınınolduğunu ve bunun arkasında NATO konseptli bir oluşumun SOROS  dahilinde siyasi ayağın olduğunu ifade etti.

Usta gazeteci ve Siyasetcafe yazarı Erkan Macit, sosyal medya hesabı Twitter'dan uyarıda bulundu.

Macit, sosyal medya hesabından paylaştığı floodta büyük bir KAOS planının  olduğunu ve bunun arkasında NATO konseptli bir oluşumun SOROS  dahilinde siyasi ayağın olduğunu ifade etti.

 

İşte Macit'in açıklamaları:

 

'Derin NATO sosyal tabakanın her kesiminden adam devşirdi. Gençlikten yetiştirdiler. Ve inanılmaz derecede büyüdü. Mesela her partinin içinde onların milletvekilleri vardı. 

Derin NATO'ya hizmet eden General Kemal Yamak ne diyordu?  "Bu vekiller, gençliklerinde örgüte alınıyor, sonra milletvekili oluyorlar. Onların isimlerini kimse bilmez. Belki, örgüte alan kişi bilebilir. Hepsini kod adlarıyla çağırırdık." diyordu.

Askeriye, bürokrasi, hukuk, emniyet, eğitim, sağlık her yerdeydiler. CIA'nın piyonu FETÖ grubu , Derin NATO'ya bağlı bir kuruluş. Derin NATO Türkiye'den tasfiye edilmeye başlanınca işler değişti.

Perde arkası oyunlar var.! Devlet operasyonu DİKKAT! her görünen çıkışlar ve beyanatlar sizi aldatmasın...

SAKİN!

Esas operasyon yeni başlıyor. 

FARKEDİN! 

OYUNA OYUN!

Ve SOROS! 

Türkiye'de en büyük operasyonu CHP'ye SOROS yaptı.

CHP'yi Kılıçdaroğlu'nun eliyle tamamen kimliksizleştirdi. Kılıçdaroğlu ne alaka? Gazeteci Barış Yarkadaş, Kılıçdaroğlu’na, “Ülkelerde ayaklanma çıkaran George Soros ile bağlantın ne?” diye sordu.

Kılıçdaroğlu’nun Soros’un Türkiye’de desteklediği TESEV’in 183 numaralı üyesi olduğunu ortaya çıkardı belgeledi. Barış Yarkadaş’a ne oldu.? Kılıçdaroğlu korkudan onu aday gösterip milletvekili yaptı.

TESEV’in patronu olan George Soros birçok ülkede ABD adına iç isyanla darbe yaptırmakla görevlidir. Soros ”Gezi protestocularını tıbbı ve hukuki olarak destekledik” sözüyle Gezi darbe girişimindeki rolünü ilan etti. KAOS Planı bitti mi SANIYORSUNUZ ?

BİTMEDİ!

SOROS'un'un eliyle Kılıçdaroğlu CHP'nin başına geçirildi. CHP'deki tüm vatanperver milli adamlar tasfiye edildi. SOROS'un listesindeki  insanlar partiye yerleştirildi. Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu da buna dahildir.

CHP, HDP ve FETÖ'nün de dahil olduğu ABD'deki lobiye dahil edildi. CHP, FETÖ'cü değildir ama FETÖ'nün de dahil olduğu SOROS ve ABD'deki lobiye zincirin bir halkası oldu eklendi.

Böylece sol seçmen de kandırılarak Soros ve ABD lobilerine hizmetine sunuldu. CHP, NATO'nun Türkiye'ye operasyon çekmekte kullanacağı hale getirildi. 

SON ZAMANLARDA basın medya ve sosyal medyada ki kurgulara bakın. Bunu da Ayazağa Kasrı Ahalisi ..! olarak yazdım.

Çok iddialı söylüyorum hesapları bitmedi! Planları bitmedi! 15 Temmuz'da başarılı olamadılar. Onlar elbet tatmin olmadı. Planlarından da hiç bir şey onları alıkoymadı.

Bu kez daha kontrollü geliyorlar. Elli yerde bilemediniz Yüz yerde ofisleri var.

Toplumun iç dinamik yapısını bozmayı iyi bilen tam donanımlı aktivistler, ajanlar,

her yönden algı operasyonlarına başladı.Toplumun huzurunu bozmaya yönelik algı operasyonları,tartışmalar ve tv dizilerinde ince ince hesaplanan subliminal mesajlar,

sanat ve sanatçılar üzerinden tasarlanan dil, din, kültür, ahlak, örf ve adetlere dayalı kışkırtmaya yönelik algı operasyonları, Çocuklar ve gençler üzerinden inca ve hassas planlar..? Greta gibi ??

Sözde gazeteciler sözde yazarlar üzerinden bazı kışkırtmaların gündeme gelmesi ve futbol takımları üzerinden kısmi olarak kışkırtmaların yapılması. Yavaş yavaş ortamın ısıtılarak polisiye tedbirlere yönelik algı operasyonları halk ile polisi polis ile halkın arasında  gerilim.

DİKKAT! 

Kaynayan bir kazan ve o kazanın içinde yanmaya hazır olan bir toplum.

PLAN bu!

SOROS sahnede.!'

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.