Erkan Petakkaya’nın arkadaşı yaşananları anlattı! Tacize uğramış…

Erkan Petakkaya’nın arkadaşı yaşananları anlattı! Tacize uğramış…

Oyuncu Erkan Petekkaya’nın Dalaman uçağında olay çıkardığı öne sürülmüştü. Oyuncunun yakın arkadaşı Mustafa Uslu, katıldığı bir televizyon programında Petekkaya’nın tacize uğradığını ve buna tepki gösterdiğini açıkladı.

Erkan Petekkaya’nın, Dalaman’a gitmek üzere bindiği uçakta olay çıkardığı ve sarhoş olduğu yönünde iddialar basında yer almıştı. Görevliler tarafından uçaktan indirilen Petekkaya’nın arkadaşı Mustafa Uslu, olayın detaylarını anlattı.

Bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petakkaya’nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansımıştı.

Ünlü oyuncunun uçaktan inerken, ‘Sevgili arkadaşlar bu işleri ben yapmadım, yemin ederim ben yapmadım. Bunlar sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye, benim üstüme yürüyor…’ sözleriyle yolculara kendini ifade etmeye çalışmıştı.

Erkan Petakkaya’nın arkadaşı Mustafa Uslu, Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ adlı programa telefonla bağlanarak olayın detaylarını anlattı. Uslu, Petekkaya’nın mağdur edildiğini savundu.

Erkan Petekkaya’ya tezgah kurulduğunu iddia eden Mustafa Uslu, kendisiyle konuştuğunu ve yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğunu söyledi. Petekkaya’ya fiziksel bir temas olduğunu söyleyen Uslu, bundan rahatsız olduğunu ifade ederken ‘sarhoş’ ithamlarında bulunanların olduğunu, olayın başka yere çekildiğini aktardı. 

Mustafa Uslu, kalabalıkta bir kadının Erkan Petekkaya’nın kalçasına dokunduğunu, olayların da bu olaydan sonra geliştiğini söyledi.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.