Erkenci Kuş’un Demet’inden olay pozlar

Erkenci Kuş’un Demet’inden olay pozlar

Erkenci Kuş dizisi ekranlara veda etti. Demet Özdemir Can yaman devri de kapanınca, güzel oyuncu Demet Özdemir yeni rol arkadaşıyla bir birinden ilginç pozlar verdi.

Star TV'deki oynadığı dizi final yaptıktan sonra 'Evim' dizisi ile anlaştığı öğrenilen Demet Özdemir, partneri İbrahim Çelikkol ile kameraların karşısına geçti.

 

kus-min.JPG

Erkenci Kuş'ta rol aldığı Can Yaman'la birlikte adı aşk iddialarına karışan Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde milyonlarca takipçisine müjdeli haberi vererek yeni bir dizi ile anlaşmıştı. Özdemir, yakında başlayacak olan Evim dizisi için ilk kez partneriyle bir araya geldi.

kus-2-min.JPG

Evim dizisinde başrolleri paylaşacak İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir'den ilk kareler geldi. Dizide İbrahim Çelikkol Mehdi, Demet Özdemir ise Zeynep karakterine hayat verecek.

kus-3.JPG

Kendisi paylaştı: Öte yandan sosyal medyadan bu pozu paylaşan Özdemir, "Hayırlı olsun hepimize o zaman" diyerek yeni işinin startını verdi. Peki dizinin konusu ne olacak.


Dizinin konusu ne olacak?: Dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

 

kus-4.JPG

Hangi kanalda olacak?: “Evim” dizisinin senaryosunu Eylem Canpolat kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Dizinin TV8 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

kus-5.JPG

 

Demet Özdemir kimdir?
Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’nde bir kasabada doğmuştur. Bir ablası ve bir abisi vardır. Ablası çalışıp onu kolejde okutmuştur.

kus-6.JPG

Şarkıcı Bengü’nün dans kadrosuna girdi, 1,5 yıl orada dans etti. Okulu bırakmak zorunda kaldı. Akşam lisesine devam ederek mezun oldu. Bengü’den ayrıldıktan sonra 2012 - 2013 yıllarında, bir süre Efes Kızları ile dans etti.

Bu arada reklamlarda da oynamaya başladı. 2009 yılında Mustafa Sandal’ın “Ateş Et” ve “Unut” Klibinde dansçı kadrosuna oldu.

2012 yılında Pegasus reklamında uçuş hostesi olarak oynadı. Aralık 2013’de Blue Jean Dergisi Takviminde yer aldı. Lise yıllarında 3 ay dans dersleri aldı. Lise bittikten sonra 2 yıl Şahika Tekand'da tiyatro eğitimi aldı.

2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide oynayarak dizi hayatına başladı. Kurt Seyit ve Şura dizisine İstanbul dönem projesi kadrosuna Alya rolüyle dahil oldu.


Demet Özdemir, 2014 yılı Haziran’ında Oğuz Çelik'in yönettiği 'Tut Sözünü' Sinema Filminde Kemal Uçar, Giray Altınok, Burak Serdar Şanal, Zafer Algöz ile birlikte rol aldı.

kus-7.JPG

Demet Özdemir, 2015 yılında "Çilek Kokusu" adlı dizide, 2014 yılında ise “Kaçak Gelinler” adlı dizide rol aldı.


siyasetcafe.com


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.