Ermeni askerleri birbirleri ile çatıştı: Ölü ve yaralılar var

Ermeni askerleri birbirleri ile çatıştı: Ölü ve yaralılar var

Ermenistan Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı askerlerin ülkenin güneydoğusunda farkında olmadan karşılıklı silahlı çatışmaya girmesi sonucu bir askerin öldüğü ve bir askerin de yaralandığı öğrenildi.

Karabağ’da Rus Barış Gücü askerlerinin göz yumması ile sınır ihlalleri yaptığı belirlenen Ermeni askerlerinin, birbiri ile çatıştığı öğrenildi.

Ermenistan’ın başkenti Erivan’da silahlı kuvvetler adına yapılan açıklama ile ortaya çıkan askerlerin birbiri ile çatışmasının önceki gece yerel saat ile 22:50’de meydana geldiği ifade edildi.

SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre Ermenistan Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı askerler ülkenin güneydoğusunda karşılıklı birbirleri ile çatışmaya girdiler. Yaklaşık yarım saat süren silahlı çatışmaya sonucu bir Ermeni askerin öldüğü ve bir askerin de yaralandığı açıklandı.

 

ERMENİ ASKERLERİNİN ÇATIŞMASI OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI OLARAK GÖSTERİLDİ!

 

Ermenistan’da büyük yankı yaratan Ermeni askerlerinin birbirlerini vurma olayından sonra yine Erivan'da Ermenistan Savunma Bakanlığı yetkililerine dayandırılan bir açıklama yapıldı. Açıklamada olumsuz hava koşullarının görüş mesafesini azalttığı ve bu nedenle Ermeni ordusun da, ”yanlış anlaşılma nedeniyle" bir çatışma meydana neden olduğu belirtildi.

 

ERMENİ ORDUSUNDA ŞİDDET VE İNTİHARLAR ARTIYOR!


Öte yandan Ermenistan Ordusu’nda firar ve intihar olaylarının olduğu öğrenildi. Özellikle 44 gün süren Karabağ savaşının son günlerinde meydana gelen firarlarla beraber üst rütbeli komutanların, askerlere başta şiddet olmak üzere hakaret ve ümitsizliğe sürükleme olaylarının yaşandığı kaydedildi.

Ermenistan medyası yaptığı haberlerde “şubat ayında Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinde bir başka trajik vakanın meydana geldiğini hatırlatırız. Yeni askere alınmış bir asker ölü bulundu. İki kişinin gözaltına alındığı bir ceza davası açıldı.

Sorumlu olarak komutanı ve yardımcısı yardımcısından şüpheleniliyorlar.” şeklinde haberler çıktığı görüldü.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.