Ersun Yanal Fenerbahçe'nin başına mı geçiyor?

Ersun Yanal Fenerbahçe'nin başına mı geçiyor?

Spor Toto Süper Lig'de 10 hafta geride kalırken Fenerbahçe topladığı 16 puan ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman’ı büyük beklentiler içerisinde takımın başına getiren Fenerbahçe'de işler yolunda gitmiyor. Fenerbahçe teknik direktörlüğü görevine sezon başlamadan getirilen Aykut Kocaman, oynattığı futbol ile taraftar ve yönetimi hayal kırıklığına uğrattı.

Süper Ligde 10 hafta itibariyle alınan kotu sonuçların tek sorumlusu olarak Aykut Kocaman gösterilirken, yönetimde yer alan bazı isimlerin, Trabzonspor’dan geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçı sonrası gönderilen ve şuan boşta bulunan teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına getirilmesi yönünde fikir beyan ettiği ileri sürüldü.

Bilindiği üzere teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe başında 2013-2014 sezonunda şampiyon olmuş ve göze hoş gelen bir futbol oynatarak taraftarın gönlünde taht kurmuştu.

Öte yandan Sarı-Lacivertli taraftarlarında sosyal medya üzerinden Aykut Kocaman’ın bir an önce gönderilmesi ve yerine Ersun Yanal’ın getirilmesi gerektiği yönünde görüş beyan ettiği ve paylaşımda bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.