Ersun Yanal için son söz Ali Koç'un!

Ersun Yanal için son söz Ali Koç'un!

Sezon başından bu yana devam eden kötü performansıyla taraftarın tepkisini üstüne çeken Fenerbahçe, Ersun Yanal konusunda adım attı.

Fenerbahçe, sezon başından bu yana devam eden kötü performansına çözüm aramaya devam ediyor. Taraftarın isteği ise Ersun Ynal’ın takımın başına teknik direktör olarak gelmesi. Bu isteğin üzerine ilk olarak sarı – lacivertli yönetim deneyimli hoca ile 6 atlık bir sözleşme için temasa geçmiş, ancak Yanal bunu yetersiz bulmuştu. Bunun üzerine Fenerbahçe’nin yeniden Ersun Yanal ile ikinci bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

Son kararı başkan Ali Koç verecek

Ersun Yanal ile yapılacak anlaşma konusunda son karar için başkan Ali Koç bekleniyor. Ali Koç özel işlerinden dolayı yurtdışında olduğu için, döndüğünde konuyu yönetimiyle birlikte detaylı olarak değerlendirdikten sonra kararı verecek.

Erwin Koeman'la devam edileceği açıklanmıştı

Spor Toto Süper Lig’de üst üste kötü sonuçlar alan Fenerbahçe’de  gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrilmişti.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Comolli, Erwin Koeman'la yola devam edeceklerini resmen açıkladı.

Sarı - Lacivertlilerin sportif direktörü Damien Comolli, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında "Erwin Koeman ve teknik ekiple yola devam edeceğiz" dedi.

Comolli ayrıca kadro dışı olan Aatıf, Ozan Tufan, Nabil Dirar ve Volkan Demirel ile ilgili Ocak ayı için ya da affedilmeleri için bir karar almadıklarını, oyunculardan da bir talep gelmediğini söyledi.

TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer çalışmalarıyla da ilgili konuşan Comolli "Fenerbahçe'de bazı eksik bölgeler olduğunu düşünüp çalışma yaptık. Taraftarlar meraklanmasın. Transfer yapacağız” şeklinde konuştu.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.