Ersun Yanal ile Hikmet Karaman arasında soğuk rüzgarlar esti

Ersun Yanal ile Hikmet Karaman arasında soğuk rüzgarlar esti

Kayserispor’un Fenerbahçe’yi 1-0 yendiği maç öncesi seremonide Hikmet Karaman ile Ersun Yanal’ın birbirine selam vermemesi dikkat çekti.

Süper Lig’in 21. haftasında Kayseri’de oynanan maç öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman birbirine selam vermediler.

2016-2017 sezonunun son haftasında Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Trabzonspor, Bursaspor’a mağlup olmuş ve Çaykur Rizespor bu sonucun ardından küme düşmüştü.

Çaykur Rizespor’un ligden düşmesinin ardından Hikmet Karaman, “Bu şehir bugünü unutmaz. Trabzonspor camiası ve taraftarı ile alıp veremediğim yok. Benim o sözü söyledim tek bir kişi var” açıklamasında bulunmuştu.

Hikmet Karaman bu açıklaması için, “O söz bana ait değil, Rizespor’un o dönemki başkanı benimle özel görüştü ve o sözü söylememi istedi. Ben de sözün nereye varacağını bilemeden söyledim” demişti.

Yıllar önce yaşanan bu gerginlik Kayseri’de oynanan Kayserispor – Fenerbahçe maçına da yansıdı. Hikmet Karaman ile Ersun Yanal maç öncesi seremonide birbirine selam vermedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.