Ersun Yanal’dan flaş sözler

Ersun Yanal’dan flaş sözler

Trabzonspor teknik direktörlüğü görevine defalarca getirilen fakat istenilen performansı gösteremeyerek takımdan ayrılan veya sözleşmesi feshedilen Ersun Yanal’ın yaptığı açıklamalar şaşkınlık yarattı. İşte ayrıntılar;

Trabzonspor’da alınan kötü sonuçların sorumlusu olarak gösterilen ve takımın başından kovulan Ersun Yanal, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne göz kırptı.

Ben Fenerbahçeliyim diyen Ersun Yanal, “Aziz Yıldırım ile aramda sorun olamaz. Şu anda takımın başında Aykut Kocaman var. Bundan fırsatçılık yapmak kimseye yakışmaz. Spekülasyonlara yol açmasın diye Fenerbahçe camiasına yakın olan, kardeşim kadar dediğm, dostumun kızının düğününe gitmeyeceğim. Fenerbahçe bugünleri atlatacaktır. Aziz Yıldırım'a herkesten çok ben üzülüyorum. Bu günlerde başkan ve hocaya destek olunmalı” diye konuştu.

Trabzonsporlu taraftarlar Ersun Yanal’ın ‘Ben Fenerbahçeliyim’ sözlerine ise büyük tepki gösterdi ve ligin 8 haftasında kaybedilen özellikle Fenerbahçe ile deplasmanda kaybedilen iki puan nedeniyle taraftarlar dönemin teknik direktörü Yanal’ı suçladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.