Ersun Yanal’ın devre arası futbolculara ne söylediği ortaya çıktı

Ersun Yanal’ın devre arası futbolculara ne söylediği ortaya çıktı

Süper Lig’in 23’üncü haftasında oynanan derbide Fenerbahçe, ikinci yarıda muhteşem bir dönüş yaparak skoru 3-0’dan 3-3’e getirmişti. Devre arasında Ersun Yanal’ın oyunculara ne söylediği ise merak konusu olmuştu.

Vodafone Park’ta ilk yarıyı 3-0 geride kapatan Fenerbahçe, ikinci yarıda oynadığı muhteşem oyunla skoru 3-3’e getirdi.  Uzun yıllar boyu unutulmayacak bir geri dönüşe imza atan Fenerbahçe’de ise büyük bir sevinç hakimdi. Bu sezon ligde zor bir sezon geçiren kulüp için bu geri dönüş önemli bir moral kaynağı oldu. Karşılaşmanın devre arasında Ersun Yanal’ın sarı lacivertli futbolculara yaptığı konuşma ise merak konusu olmuştu. Yanal’ın yaptığı o konuşma ortaya çıktı. Spor muhabiri Fatih Doğan canlı yayında Ersun Yanal’ın oyuncularına ne söylediğini açıkladı.

Sabah Gazetesi muhabiri Fatih Doğan, TRT Spor’da katıldığı canlı yayında, Ersun Yanal'ın futbolculara yaptığı konuşmayı paylaştı.

Fatih Doğan, isim vermeden Fenerbahçe’li bazı futbolcularla konuştuğunu belirtirken, Ersun Yanal'ın konuşmasını tüm detaylarıyla aktardı.

İşte Ersun Yanal’ın o sözleri:

"Madem ciddiye almıyorsunuz, tribündeki taraftarımızdan da utanmıyor musunuz? O zaman kalkıp gidelim, ikinci yarıya çıkmayalım. Skor tabelasına 3-0 yazılsın. Kendisine güvenmeyen ikinci yarıya çıkmasın. Gerekirse o sahaya 8 kişi de çıkarız. Yine de şerefimizle oynarız. Formanın ağırlığını bilmiyorsanız bir daha Samandıra'ya adım atmayın. Maç bittikten sonra Samandıra'ya gidip eşyalarımızı toplayıp hep beraber gideriz. Bu camiaya çok şey borçluyuz. Bir daha kimseyi üzmeyelim. Çıkın kazanın. Hava şartları ve rüzgar ikinci yarıda bizim lehimize olacak. Gerekirse kendi rüzgarımızı yaratacağız."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.