Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe'ye silahlı saldırı!

Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe'ye silahlı saldırı!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye silahlı saldırı girişiminde bulundu. Saldırgan gözaltına alındı.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, cuma namazı için meydanda bulunan camiye gitti. Başkan Alatepe namazda olduğu sırada kendisine gösterilen yerde satış yapmak istemediği ileri sürülen bir işportacı, makam aracına doğru yöneldi.

Meydandaki polisler tarafından gözaltına alınan şüphelinin üzerinden bir adet silah şarjörü çıktığı öğrenilirken, polis her yerde silahı arıyor. 

aday-liste-siyasetcafe.jpg

Cami çıkışı konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Alatepe, Esenyurt’ta vergisiz satış yapılamayacağını vurgulayarak, "Vergiyi vermeden gelip tahta açmalarını, seyyar satıcılık yapmalarını istemiyoruz.

İstememe sebebimiz ise halkımız. Neyi sattıkları belli değil. Kimsenin kimseye tahsis ettiği bir yer açık alanlarda. Meydan düzenlemesini bekliyoruz. Burada seyyar satıcı olmayacak. Bizde bunlara Türkiye’de olmayan bir şey yaptık. Seyyar satıcıların tamamına ücretsiz yer tahsis ettik. Buyurun gelin, esnaf olun, ilk kiralarınızı biz ödeme yaptık” dedi.

belediye-baskanina-saldiri-siyasetcafe.jpg

Ali Murat Alatepe Kimdir?

Ali Murat Alatepe, 1966 Erzurum merkez doğumlu. Eğitimini Erzurum ve Ankara da çeşitli okul, kişisel gelişim ve dil kursları ile birlikte sürdürdü. Toplum ve Halkla ilişkilere yönelik kişisel eğitimlere devam etmekte. Siyaset Akademisi 3. dönem mezunu.

Alatepe, evli ve 3 çocuğu var. Kızılay Kurucu Bşk. Yrd., Kaymakamlık Mütevelli Heyet Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Denetleme Kur. Bşk., Kent Konseyi Yürütme Kr. Üyeliği ve Genclik meclisi Başkanlığı, Erzurum dernekler birliği siyasi Koordinatörlüğü ve Kıraç spor Kulübü Başkanlığı görevlerinde bulundu.

yeni-manset-siyasetcafe.jpg

Ak Parti'de belde başkan yardımcılığı , Halkla İlişkiler ve Seçim İşleri Birim Başkanlığı, 2007 Genel Seçimleri ve referandumların da S.K.M. Başkanlığı görevlerini, ayrıca Esenyurt-Kıraç birleşmesi sonucunda 2009 yerel, 2010 -2012 referandumları ve 2011 genel 2014 yerel seçimlerinde SKM başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 Yerel secimlerinde Esenyurt Belediye meclis Üyesi seçildi, 2011-2014 arası Belediye encümeni ayrıca 5 yıl plan Bütçe ve Spor Komisyonu üyeliği yaptı. 2012 yılından beri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Siteler ve Toplu konutlardan sorumlu Danışmanlığını yapmakla birlikte, 2014 yerel secimlerinde Tekrar Esenyurt - İBB meclis Üyesi seçildi.

Siyasetcafe.com

ezel-feto-siyasetcafe.jpg

gezici-anket-isyasetcafe.jpg

devlet-suriye-siyasetcafe.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.