Esin Yağmurdereli: Osman Ölürken Yanında Gülben Ergen değil ben vardım…!

Esin Yağmurdereli: Osman Ölürken Yanında Gülben Ergen değil ben vardım…!

Herkes Yeşim Salkım’dan bekliyordu gündeme Esin Yağmurdereli’nin açıklamaları damga vurdu! Gülben Yalan Konuşuyor…!

Sunuculuğunu Ece Erken ve Bircan Bali’nin yaptığı ve gündeme damgasını vuran Beyaz TV Söylemezsem Olmaz programı bu sabah yaptığı bomba haberle yine uzun süre konuşulacağa benzer. Geçtiğimiz haftadan beri haftanın ilk günkü programında Yeşim Salkım’ı ağırlayacaklarını ve bomba açıklamalar olacağını ilan eden teaserlar ile merak beklentilerindeki çıtaya oldukça yukarı taşıyan programda beklenenin aksine Yeşim Salkım’dan çok merhum Osman Yağmurdereli’nin eşi Esin Yağmurdereli canlı yayına telefonla bağlandı ve şok bombaları birbiri ardı sıra patlattı…!

OSMAN YAĞMURDERELİ KOLLARIMDA CAN VERDİ DİYEN GÜLBEN ERGEN YALAN KONUŞUYOR…!!

Canlı yayına bağlanan Esin Yağmurdereli Gülben Ergen’le alakalı iddialarını şöyle dile getirdi:

“Geçtiğimiz günlerde Şule ile Vitrindekiler programına konuk olmuş Gülben Ergen ve Osman Yağmurdereli ellerimde can verdi demiş, bu tamamen yalan!!! Yazlık ve kışlık evlerimizde sürekli sevgilisi ile misafir olan ve rahmetli eşim Osman Yağmurdereli sayesinde oyunculuk kariyerinde level atlayan Gülben Ergen Osman hastanede yatarken sadece bir kere geldi ve doktorların izin vermediğini söyleyerek yoğun bakıma girmesine izin vermedim fakat o ne yapıp etmiş , Osman’ın korumalarından birini ayarlamış ve yanına birkaç dakikalığına girmiş, Osman’ı tek ziyareti budur, ellerimde can verdi cümlesi ise tamamen bir yalandan ibarettir. Osman vefat ederken sadece yanında ben vardım…!!! Son gece ziyaret edenler ise Bülent Ersoy ve Nuray Sayarı’dır..!”

 

GÜLBEN ERGEN VE KADİR İNANIR SEVGİLİ İDİ...!

Sunucu Ece Erken’in ise “ O zaman misafir geldiğinde yanında sevgilisi vardı dediniz, kimdi peki o zamanki sevgilisi” şeklindeki soruya ise Esin Yağmurdereli : “ Ece’ciğim yapma bizim camiada herkes bunu bilir o zamanki sevgilisi Marziye dizisinde rol aldığı Kadir İnanır’dı tabii” diye yanıt verince kendisine “Peki o zaman Kadir İnanır ünlü modacı Canan Yaka ile beraber değil miydi” sorusuna ise “evet öyle idi ama Gülben Ergen’de bu beraberlikteki 3. Kişi idi” şeklinde cevap verdi.

Bu açıklamalardan ayrıca Yeşim Salkım’ın Gülben Ergen’le ilgili iddiaları da çok konuşulacak. Yeşim Salkım’a sorulan “Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın, Deniz Seki ve Gülben Ergen bir gece beraber eğlendi ve canlı performans sergilediler gittikleri klüpte.. Siz buna ne diyorsunuz?” sorusuna ise yine yerleri yerinden oynatacak bir cevap verdi: “ Üçü de birbirinden detone idi…! Ayrıca yakında bekleyin çok sürmeyecek Deniz Seki ve Gülben Ergen’in o samimiyeti kalmayacak, geçmişte olduğu gibi birbirlerine girecek ve büyük kavgalara şahit olacağız…!!!”

Bu iddia ve açıklamalara Gülben Ergen cephesinden ne cevap gelecek bilinmez ama görünen o ki Gülben Ergen-Yeşil Salkım dosyası çok uzun bir süre daha kapanmayacak ve dosyaya daha kim bilir ne ünlü isimler adlarını yazdıracak…!

siyasetcafe.com

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.