Eski Program Partnerleri Şimdi Düşman Oldu..!

Eski Program Partnerleri Şimdi Düşman Oldu..!

Bircan Bali Nihat Doğan Fena Kapıştı..! Bircan Bali'nin MR.Jade ile Görüntülerini Nihat Doğan'mı Sızdırdı..! İşte Detaylar;

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından olan ve geçtiğimiz günlerde manken Şenol İpek’ten boşanan Bircan Bali'nin sevgilisiyle samimi görüntülerinin çıkması sonrası Nihat Doğan'ın paylaşımı akılları karıştırdı. Nihat Doğan "Ey ekranların Namus TÜCCARLARI!!! Vallahi incittiğiniz yerden incinecek, kırdığınız yerden kırılacaksınız. Vallahi! Allah yarına bırakacak amma yanınıza asla bırakmayacak. Nd ile dans en son şanstır bunu bilmeli yola gelmeliydin, gerçeklerin er veya geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır ( belki yarın belki yarından da yakın) " şeklinde paylaşımda bulunması akıllara acaba görüntüleri Nihat Doğan’mı basına sızdırdı sorularını getirdi.

BİRCAN BALİ: "PEDOFİLİYİ SİNDİRDİNİZ, CİNSEL İSTİSMARI SİNDİRDİNİZ"

Öte yandan bugün ki canlı yayında fotoğraflarını çıkartan kişilere öfke kusan Bali'nin, "Pedofiliyi sindirdiniz, cinsel istismarı sindirdiniz, tecavüzü, tacizi, evli kadınların başka adamların elini tutmasını, vatan hainini sindirdiniz. İki bekar insanın öpücüğünü sindiremediniz. Allah'tan korkmayan herkesi Allah'a havale ediyorum. Bunu kimin yaptığını biliyorum. Pazartesi belge ve şahitleriyle açıklanacak." demesi akıllara Nihat Doğan'ı getirdi.

Peki Mr. Jade Kimdir ?

MR Jade adıyla tanınan Özkan Şen, İsmail YK'nın yeğenidir. MR Jade Turizm ve Organizasyon şirketi kurucusu olan MR Jade, Almanya'da bir çok yabancı ülkede tanınıyor. İsmail YK ve Hasan Yurtseven imzasını taşıyan “Welcome to Turkey” ile müzik dünyasına adım attı. İş adamı ve şarkıcı kimliğiyle tanınan MR Jade,Kenya'da yaklaşık 400 kişilik bir köye yaptırdığı su kuyusu ile köyün su ihtiyacını gidermiş, örnek davranışıyla haberlere konu olmuştu.

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.