Eski sevgilisi burnunu kopardı

Eski sevgilisi burnunu kopardı

Şok geçiren ve bilinç kaybı yaşayan kadın hastanede kendine geldi. Çok kan kaybetmişti, ama asıl gerçek şok aynaya baktığında oldu :“burnu yoktu”

Güney Karolina'da yaşayan Michele Messer (30) erkek arkadaşından, ilişkileri hakkında konuşmaya gelmesini istediğinde, nasıl tepki vereceği konusunda hiçbir fikri yoktu. Ayrılmaya karar verdiğini söyleyince erkek arkadaşı birden bire öfkeye kapıldı.

burun-4.jpg

Michele’i duvara iterek burnunun üstüne vurmaya ve bağırmaya başladı. Polis çağıracağını söyleyen Michele’i "Eğer polisi ararsan, o zaman ben de seni öldürürüm!" diye tehdit ve küfür ederek evden çıktı.

sevgili.jpg

Michele, birkaç hafta sonra yerel bir restoranda Chris ile karşılaştı. Konuşmak için arabasına binmesini istedi. Michele bu teklif kabul etti. Ancak Chris'in niyeti masum bir tartışma yapmak değildi. Michele, kapısını kapatır kapatmaz, Christ arabanın kapısını kilitleyip, kadına yumruk atmaya başladı.

Ve işte Michelle'in unutamayacağı "korkunç an" geldi. Christ üstüne çullanarak dişlerini burnuna geçirmişti.

 

Mesut Yılmaz'ın oğlunun neden intihar ettiği belli oldu

araba-001.jpg

Michele şok halindeydi.  Her yer kan içindeydi. Neyse ki oradan geçmekte olan biri durumu görüp, polise bildirdi. 

 

 Yavuz Yılmaz’ın ilk otopsi detayları!

 

Olay sırasında şok geçiren ve bilinç kaybı yaşayan Michele hastanede kendine geldi. Çok kan kaybetmişti, ama asıl gerçek şok aynaya baktığında oldu :Burnu yoktu

 burun-5-002.jpg
Michele, "burnu olmayan bir kızı kim isteyecek" diye günlerce ağladı. Nihayetinde plastik cerrahi ile genç kadın yeni burnuna kavuştu.

 

burun-7.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.