Eski vekil Kadir Gökmen Öğüt koronavirüs sürecini anlattı: Evde kalın

CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'e koronavirüs bulaştığı öğrenilmişti. Öğüt koronavirüs sürecini anlattı ve herkesi evde kalması konusunda uyardı.

CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de koronavirüs hastalığına yakalanan isimlerden oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN SÜRECİNİ ANLATTI

Hastalığı ile ilgili durumu Twitter hesabından yayınladığı video ile anlatan Öğüt aynı zamanda bir diş hekimi olduğunu hatırlatarak "Bir hekim olarak bu hastalığa yakalandıysam sizlerin biraz daha dikkatli olması gerekir" uyarısında bulundu.

''NE OLUR EVDE KALIN''

Market alışverişinin azaltılması ve mümkün olduğunca sokağa çıkılmaması gerektiğinin altını çizen Öğüt, "Durum sıkıntılı ama geçecek. Ne olur evde kalın, evde kalmak en büyük ilaç" mesajını verdi.

Sağlık durumunun genel olarak iyi olduğunu kaydeden Öğüt, "Ateşim yok, çok hafif öksürüğüm var. İştahım yerinde, bir iki gün içinde taburcu olacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

CANLI YAYINDA DA KORONAVİRÜS SÜRECİNİ ANLATTI

Öte yandan Habertürk'te yayınlanan Akşam Haberleri isimli programa konuk olan Öğüt, ''Hızlı testlerden olmadım. Şu anda hastanedeyim. Bugün de taburcu olabilirdim ama yarın olacağım. Hava serindi 4-5 saat dışarıda durdum. Bir de market alışverişi yaptım. Eve gelince ateşim yükseldi, biraz burnum aktı biraz da öksürük vardı. Bir doktor arkadaşıma sordum hemen hastaneye gel dedi. Bir tomografi çekildi, orada temizdi. Bir gün kaldım hastane. Boğaz süprüntüsü aldılar, önce negatif çıktı.

EVDE KALIN MESAJI VERDİ

Prosedür gereği bir test daha yapıldı o pozitif çıktı. O günden beri sağlık sorunum olmadı. Ateşim normal seyretti. Burada bakanlığın prosedürü uygulandı. Çevremdeki kimseye test yapılmadı. Doktorlara sordum, ''teste gerek yok belirti olmazsa testin bir anlamı yok'' dediler. Evinize gidin tecrit olun, sosyal mesafeyi koruyun dendi. Çok kere alışveriş yapmanın manası yok. Tek seferde balkonlarda çıkartmak, ürünleri temizlemek lazım. Ben bunları yeteri kadar yapmadım. Rica ediyorum herkesten... Evde kalın, evde kalın, evde kalın...'' açıklamalarında bulundu.

 

siyasetcafe.com

 

İzlenme: 754
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar