Esra Dermancıoğlu: Erkeğin beni aldatması asla sorun değil

Esra Dermancıoğlu: Erkeğin beni aldatması asla sorun değil

Son zamanlarda Murat Balcı ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Dermancıoğlu, 'Bir erkeğin beni aldatması asla bir sorun değil' diyerek şoke etti

Esra Dermancıoğlu: Erkeğin beni aldatması asla sorun değil

Son zamanlarda Murat Balcı ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Dermancıoğlu, 'Bir erkeğin beni aldatması asla bir sorun değil' diyerek şoke etti.

52 yaşındaki oyuncu Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalı 'Gör Beni'ye konuk oldu. Dermancıoğlu, programdaki açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.

Dermancıoğlu, eşinin kendisini aldattığını şu sözlerle anlattı: "Biz bir seyahate gideceğiz. O gece arkadaşlarımız gitti, berjerde oturuyoruz. Birden, 'Bir şey mi oldu, sen beni mi aldatıyor musun?' dedim. 'Evet' dedi. Sonra konuştuk, çok konuştuk. Sonra da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış..."

Dermancıoğlu, "Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Asla ve bunu adalet sistemine de sokmuyorum. Bir erkeğin ya da bir kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir" açıklamasında bulundu.

53 yaşındaki oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun, bu evliliğinden Refia (19) adında bir kızı bulunuyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.