Evde doğum yapan ünlü oyuncunun 6 günlük bebeği hayatını kaybetti

Evde doğum yapan ünlü oyuncunun 6 günlük bebeği hayatını kaybetti

Koronavirüs nedeniyle doğumunu evde yapan 31 yaşındaki oyuncu Kara Keough Bosworth, bebeğini kucağına aldıktan 6 gün sonra kaybetti.

Rol aldığı sinema filmleri ve TV şovlarıyla tanınan 31 yaşındaki oyuncu Kara Keough Bosworth, geçtiğimiz ay ikinci kez anne oldu.

Ancak oyuncunun yeni doğan bebeği nadir görülen omuz distosisi sorunuyla karşılaşınca 6 gün sonra yaşamını yitirdi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak isteyen çift, herhangi bir tıbbi yardım almadan bebeklerini evde dünyaya getirme kararı aldı. Fakat o sırada bazı beklenmedik olumsuz gelişmeler yaşandı. McCoy adı verilen minik bebek, doğum sırasında nadir olarak görülen, "omuz distosisi" sorunuyla karşılaştı. Beyne ciddi hasar veren bu durum da sadece altı gün sonra bebeğin ölümüne neden oldu.

 

oyuncu-kara-keough-bosworth-in-6-gunluksiyasetacfe.jpg

 

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI


Bu olayın ardından, Kara Keough Bosworrth'un doğumuna yardımcı olan ebe, hemen acil yardım ekiplerini çağırdı. Bebek McCoy'a eve çağrılan ambulans ekibi tarafından hemen tıbbi müdahale yapıldı, ancak kurtarılamadı.

Geçtiğimiz Nisan ayının 12'sinde meydana gelen bu olayın ardından Kara Keough ve eşi Kyle ilk kez online bir röportaja konuk oldu. Çift, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. Kara Keough ağlayarak "Tanrı'ya bebeğimi kurtarması için dua ettim" diye konuştu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.