Evlilik hazırlığındaki Bircan Bali hakkında şok iddia

Evlilik hazırlığındaki Bircan Bali hakkında şok iddia

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali, hakkında bomba iddia ortaya atıldı.

Şarkıcı Mr. Jade'nin ihanet gerekçesiyle ayrıldığı Bircan Bali, Ömer Gezen'le evlilik kararı aldı. Bali'nin birlikte olduğu kişinin Jade'yi aldattığı söylenen kişi olduğu iddia edildi.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Bircan Bali, geçtiğimiz sene şarkıcı Mr. Jade ile aşk yaşamış ancak ikilinin mutlulukları kısa sürmüştü. Jade'nin ihanet yüzünden ayrıldığını söylediği Bircan Bali, geçtiğimiz günlerde bir süredir aşk yaşadığı Ömer Gezen'le evlilik kararı aldığı öğrenildi.

Şenol İpek'le bir evlilik yaşayan, daha sonra şarkıcı Mr. Jade ile olan sansasyonel ilişkisiyle gündemi alt üst eden ünlü sunucu Bircan Bali, yeni aşkı Ömer Gezen ile evlilik kararı aldı. Bali evlilik teklifi aldığı anları sosyal medyadan paylaştı.

 

Bali'nin bu kararı ise Mr. Jade'nin ayrılık açıklamasını gündeme getirdi. Jade, Bali tarafından ihanete uğradığını söyleyerek "Şenol İpek'le boşandıktan 1 ay sonra sevgili olduk. 2. ayında benim Etiler'deki evime taşındık. Ben çok aşıktım kendisine, sevmiştim ve çok kolladım. Benimle birlikteyken başka birisi daha varmış hayatında insanlar iki yüzlü olabiliyorlar maalesef benim iç güdülerim çok kuvvetlidir. Bunu ortaya çıkardım ve ilişkiyi bitirme kararı aldım. Kendisi inkar etti ama sonradan ortaya çıktı çok iyi bir oyuncuymuş kendisi. Kimse göründüğü gibi değilmiş" demişti.
İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Bali'nin evlilik kararı aldığı Gezen'in, Mr. Jade'nin ihanete uğradığını iddia ettiği kişi olabileceğini düşündürdü.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.