Fahriye Evcen oğlu Karan'ı paylaştı! Bakışlarını Burak Özçivit'e benzetti! Beğeni yağdı

Fahriye Evcen oğlu Karan'ı paylaştı! Bakışlarını Burak Özçivit'e benzetti! Beğeni yağdı

Fahriye Evcen oğlu Karan'la yeni fotoğraflarını paylaştı kısa sürede rekor beğeni geldi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan'ı artık kimselerden saklamıyor. Evcen, oğluyla beraber yeni fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

 

KARAN'I UZUN SÜRE SAKLADILAR
2017 yılında mutlu beraberliklerini resmiyete taşıyarak evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz yıl evliliklerini bebekleri Karan ile taçlandırdı. İlk zamanlar herkeslerden sır gibi sakladıkları oğulları Karan'ı ise ilk defa Fahriye Evcen 2019 yılının son zamanlarında paylaştı ve ortalık yıkıldı. 

fah8.jpg

 

 

YENİ FOTOĞRAFLAR
Şimdilerde ise magazin basınından da saklamaktan vazgeçtikleri oğulları ile beraber yazın keyfini ailecek çıkaran çiftten Fahriye Evcen, yine sosyal medya hesabı Instagram'dan oğlu Karan ile fotoğraflarını paylaştı. 

 

fah3-001.jpg

 

"BABASI GİBİ KESKİN BAKIŞLIM"

Fahriye Evcen'in ''Babası gibi keskin bakışlım...'' diyerek paylaştığı fotoğraflar bir saat içinde 1 milyon beğeniyi geçti. 

 

fah4.jpg

 

 

"KURT BAKIŞLIM"
Fahriye Evcen'in Karan'la paylaştığı fotoğraflara Burak Özçivit de kayıtsız kalmadı ve oğlu Karan için ''Kurt bakışlım'' yorumunu yaptı. 

Öte yandan geçtiğimiz gün Özçivit ailesi havuz keyfi yaparken görüntülendi. Habertürk'ün haberine göre, ATV'de yayımlanan Kuruluş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit, dizinin sezon finali yapmasıyla beraber ailesiyle beraber soluğu Bodrum'da aldı.

 

fah5.jpg

 

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile Yalıkavak'ta bulunan evinde objektiflere yansıdı. Ünlü çift ve oğulları Karan, havuza girerken görüntülendi. 

 

fah7.jpg

 

fah10-001.jpg

 

fah11.jpg

 

Ayrıca Fahriye Evcen'in bir diğer paylaşımı ise reklam yüzü olduğu marka sayesinde ortaya çıktı. Oğlu yavaş yavaş büyüyen Evcen'in önce reklam için ardından da diziler için setlere döneceği tahmin ediliyor. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.