Faiz ve Vaiz lobisinin işi bitti

Faiz ve Vaiz lobisinin işi bitti

Başbakan Erdoğan, Beyoğlu Belediyesi'nin tapu dağıtım töreninde konuştu. Erdoğan, 'Haşhaşiler' sözünden rahatsız olanlar ve partisinden istifa eden vekillerin ihanet içinde olduklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan AK Parti'den istifa eden vekillere ilişkin konuştu. Gülen'in internete düşen son ses kaydında yer alan ifadeler üzerinden göndermeler yaparak "Meğer Ak Parti’den istifa edenler emirle istifa etmiş. Meğer, AK Parti'ye de bazı tuzluklar sızmış" dedi. Devamında, "Vaiz lobilerinden, faiz lobilerinden emir alanlar ihanet içindedir." şeklinde konuştu.


Gülen'in yeni ses kayıtları internete düşmüş, konuşmada bir şahsın AK Parti’den 78 milletvekilinin koparılacağını belirterek tüm koordinasyonun sağlandığını ve milletvekili adaylarından istediğini istediği yere yazabileceğini ifade ederek “Taşı koysak, tuzluğu bile koysak milletvekili seçtiririz” dediği duyulmuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

''Okmeydanı’nda yapılacak çalışmaların incelediğimiz filmlerde neler yapılacağını gördük. Dünya içinde bir çekim gücü olacaktır. 50 yıldır süren bir bekleyişin bir sonu olacaktır. Tapularını bekleyenler tapularına kavuşuyor Burada benim doğu büyüdüğüm Kaptanpaşa Mahallesi var. Bir değişim dönüşüm yaşanacak inşallah... Okmeydanı’ndaki kentsel dönüşümü sizlerin hayır duasıyla tamamlayacağız. Sağlıksız yaşam ve görüntüden tamamen kurtarmış olacağız. Muhtarlarla, vatandaşlarla yapılan birebir görüşmeler sebebiyle teşekkür ediyorum. Okmeydanı’nda yaşayan vatandaşlarımız kentsel dönüşüme destek veriyor. Bu desteğin 30 Mart’ta sandığa yansıyacağından da hiç şüphe duymuyorum. Sinan Erdem spor salonunda adaylarımızı açıkladık, kamuoyuna tanıttık. İstanbul’a hizmet o hizmetkar onurdur, gururdur demiştim. İstanbul şehirlerin annesi bir şehirdir. İstanbul’a hizmet etmek ancak İstanbul’u bilmekle olur. Herkes İstanbul’a hizmetkar olamaz, bu bahtiyarlığa erişemez

''TUZAKLAR KURULMUŞ, 17 ARALIK'TA DÜĞMEYE BASILMIŞ''

Nasıl bir darbe gerçekleştirmek istediklerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu seçime çok farklı bir zeminde giriyoruz 17 Aralık operasyonuna biz darbe dediğimizde birileri bunun ciddiyetini anlamıyor, ama tuzaklar ortaya çıktıkça meselenin ciddiyeti görülüyor. Bir yerlerde gizli kapaklı toplantılar yapılmış, tuzaklar kurulmuş ve 17 Aralık tarihinde düğmeye basılmış. Neymiş bu planlar? Hükümete yargı müdahalesi yapılacak, vekiller istifa ettirilecek. Sosyal medyadan okuyorsunuz. Kim hangi işlerle uğraşıyor? Bu kirlik planlar ortaya çıkıyor. 

BAZI TUZLUKLAR PARTİYE SIZMIŞ, EMİRLE İSTİFA ETMİŞLER

Kim hangi işlerle uğraşıyor? Bu kirlik planlar ortaya çıkıyor. Meğer Ak Parti’den istifa edenler emirle istifa etmiş. Meğer, AK Parti'ye de bazı tuzluklar sızmış.

BU YAPILAN DÜPEDÜZ İHANET

Sen geleceksin AK Parti’den aday olacaksın, vekil olacaksın. Biri sana emir verecek, talimat verecek sen partinden istifa edeceksin. Bu yapılan düpedüz ihanettir, emanete ihanettir, AK Parti’ye ihanettir.

VAİZ LOBİLERİNDEN EMİR ALANLAR İHANET İÇİNDE

Vaiz lobilerinden, faiz lobilerinden emir alanlar ihanet içindedir. Bazı vekiller milletten yetki aldılar, sonra başka odakların kölesi oldular, emir ve talimatlara göre hareket ettiler Millet onları hatırlamıyor, şamarını zaten vurdu Milletinden değil. Türkiye düşmanlarından emir alanlara milletim 30 Mart’ta gereken cevabı verecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.