Fatih Terim, Atina'da yaşanan skandalı anlattı! 'Bizi sınır dışı etmek istediler'

Fatih Terim, Atina'da yaşanan skandalı anlattı! 'Bizi sınır dışı etmek istediler'

Galatasaray kafilesi Yunanistan'dan geri döndü. Havalimanında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih terim, Atina'da yaşananları anlattı.

Galatasaray kafilesi Yunanistan'dan geri döndü. Havalimanında açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atina'da yaşananları anlattı.

Yunan yetkililerin pasaportları istediğini söyleyen Terim, kendilerini sınır dışı etmek istediklerini söyledi.

 

Terim şunları aktardı:

 

"Dünyadaki tüm maçlarda bu tecrübeyi en fazla edinen kulüplerin başındadır. 24 saat önce hepimiz test olduk. Ve oraya hepimiz elimizde hem PCR hem de tüm testlerin belgeleriyle beraber gittik. İndiğimizde hızlı bir testin olacağını söylediler. 2 ülke arasında yapılan anlaşmaya göre, iki taraf da PCR test sonuçlarını kabul ediyor. Ama bizden hızlı test istediler. Nedenini sorduysak da, son 2 gündür bunu uyguladıklarını söylediler. Biz de itiraz etmedik. Bunu herkes için değil, rast gele olacağını söylediler. Hatta ben de bu rastgele isimler içinde vardım. Elimizdeki PCR testlerinin de fotoğrafını çektiler.

Bazı isimler için de ihtiyaç yok dediler. Bu isimler de pasaporttan geçtiler. Bazı memurlar ‘Hayır olmaz’ dediler. Selçuk hoca, Necati hoca, masörler, malzemeciler ülkeye giriş damgalarıyla dışarı çıktılar. Böyle olunca biz de çıkanlar olduğunu söyledik. Bunun yanı sıra hiç teste girmeden giden turistler var. Buna karşın ‘Herkesi çağırın, herkes test olacak’ dediler. Pasaportuna damga vurulan isimleri geri çağırıp test yapmak istediler. Bundan sonra bize düşen geri dönmekti. Dostluk maçları, dostlarla olur. Bu hiç dostça bir davranış değildi. Hadisenin ardından biz de dedik ki dönüyoruz. Dönme kararı daha doğruydu.

Bu olaylar olduktan sonra Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Dışişleri Bakanımız, Spor Bakanımız, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ile Büyükelçimiz ve Başkonsolosumuz ilgisini eksik etmedi. Onlara sonsuz teşekkür ediyorum. İnsan anında kendisini çok güçlü hissediyor onların sesini duyunca.Nasıl döneriz diye düşünürken birkaç saat geçti. Futbolcularımız acıkmıştı. Lounge'a giderken ona da müsaade etmediler. Pasaportlarımızı istediler. Vermeyeceğimizi söyledik. Birkaç kez sormalarına karşın ısrarla vermeyeceğimizi söyledik. Sebebini sorduğumuzda bizi sınır dışı etmek için istediklerini söylediler.

Bu arada 4 saat zaman geçti. Kaptanlarımız ve hosteslerimiz hazır vaziyette beklediler ama gitmemize izin vermediler. Olympiakos kulübündeki arkadaşlar dışarıda çok çırpındılar. Kulüp başkanı da beni aradı kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerek biz, gerek her türlü kulüp buraya gelen misafirlerimizi en iyi şekilde karşılıyoruz. Bunun Galatasaray'a yapıldığını düşünmüyorum, bunun neye karşı yapıldığı çok açık. Ne tarz, ne tavır hiç hoş değildi. Biz bunları ne kaldıracak ne de boyun eğecek kulübüz ve takımımızı alıp geri döndük."

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.