Fatih Terim Fenerbahçe’nin yıldızını istedi

Fatih Terim Fenerbahçe’nin yıldızını istedi

Son Dakika… Fatih Terim, Fenerbahçe’nin tecrübeli kanat oyuncusunu istedi. İşte ayrıntılar;

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in çok konuşulan "Büyük kulüpler kendi arasında transfer yapabilmeli" sözünün altında yatan isim belli oldu.

Önümüzdeki sezon Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ediyor. Terim’in bu doğrultuda Fransız yıldız Valbuena’yı istediği öğrenildi.

Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde yaptığı "Büyük takımlar kendi arasında transfer yapabilmeli" sözü gündem yaratmıştı. Çok konuşulan bu ifadelerin ardından İmparator'un kimi istediği konusunda tahminler havada uçuşurken en çok öne çıkan isim Ozan Tufan olmuştu. Ancak Terim, sonrasında yaptığı açıklamada bu ismin Ozan olmadığının altını çizerken, tecrübeli hocanın ezeli rakiplerinin istediği ismin Mathieu Valbuena olduğu ortaya çıktı.

İLK 11'DE DÜŞÜNÜLMÜYORSA...

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman döneminde fazla forma şansı bulamayan tecrübeli oyuncunun durumu bu sezon öncesi de belirsizliğini koruyor. Yıldız ismin yine ilk 11'de düşünülmemesi halinde kendilerinde forma giymesini isteyen Terim, Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde Valbuena'nın çok yönlülüğünden ve tecrübesinden faydalanmak istiyor. İki takım arasında henüz hiçbir temas olmazken önümüzdeki günlerin neler göstereceği merak konusu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.