Fatih Terim, Gençlerbirliği maçından sonra neler söyledi?

Fatih Terim, Gençlerbirliği maçından sonra neler söyledi?

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından çok önemli açıklamalar yaptı.

Başkent Ankara’da çok önemli bir maçı kaybeden Sarı – Kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim maç sonunda çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puanı kaybeden Galatasaray bu mağlubiyet ile birlikte liderliği Başakşehir Futbol Kulübüne kaptırdı.

Gençlerbirliği karşısında golü uzatmalarda yiyen Galatasaray alınan mağlubiyetin ardından adeta yıkıldı.

TERİM'İN AÇIKLAMALARI

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in mağlubiyetin ardından çok sinirli olduğu öğrenildi.

Fatih Terim'in mağlubiyetin ardından soyunma odasında futbolcularına "Şampiyon olmak istiyorsak bu tarz zorlu maçları kazanmamız gerekiyor. Deplasmanda maç kazanmadan şampiyon olamayız" dediği belirtildi.

İşte Fatih Terim'in basın toplantısında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar;

Fobi, hobi bunların hepsi futbolun içinde olmayan şeyler. Böyle bir şey yaratılmış, deplasman fobisi deniliyor. Ankara deplasman mı? Gayet centilmen bir Gençlerbirliği seyircisi, müthiş bir Galatasaray seyircisi. Bunun neresi deplasman?"

“Maça iyi de başlamadık, iyi de bitiremedik. Hayal kırıklığına uğradığım maçlardan bir tanesi oldu. Geçen hafta Trabzonspor maçındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum. Oyunun belki çok büyük bir bölümünde topla oynadık, oyunun hakimi gibi gözüksek de bu kadar topa hakim olan takımın daha fazla pozisyon bulması gerekiyordu. Gençlerbirliği bizim aksimize tam gerektiği gibi, küme düşen takımın reaksiyonu, savaşması gibi davrandı. Dolayısıyla 3 puanı aldı. Ümit Hoca’yı ve Gençlerbirliği’ni tebrik ediyorum.”

 “Ciddi bir avantaj kaybettik. Kredimizi yitirdik ama şampiyonluğu değil. Liderliği bırakma ama niyetinde değildik ama bazen oluyor böyle. Olmasaydı iyiydi. Ümit ederim bu son olur burada. Bundan sonraki kolay telafi edilemez. Hiçbir şekilde galibiyeti dışında bir şey düşünmedim. 0-0 bitebilir miydi? Evet… Ona da bizimkiler müsaade etmedi. Bunlar oyunun içinde var. Puanı kaybetmiş olabiliriz ama şampiyonluğu kaybetmedik. Şampiyonluğun yine en önemli adaylarından biriyiz.”

MUSLERA'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

"Bizi ne kadar zor bir maçın beklediğini biliyorduk. Geçen hafta başladığımız gibi başlayamadık maça. Girdiğimiz pozisyonlar vardı ama gole çeviremedik. Bunu kenara bırakmamız gerek çünkü önümüzde Medipol Başakşehir maçı var. O maça iyi hazırlanmalıyız."

MAÇTA TEK GOLÜ ATAN ALPER ULUDAĞ’DAN AÇIKLAMA

Gençlerbirliği – Galatasaray maçında 90+2’de golü atan defans oyuncusu Alper Uludağ maç sonunda açıklamalarda bulundu.

“Gol attığım için mutluyum ama önemli olan puan ya da puanlarla ayrılmaktı. Mutluyuz. Rakiplerimizin de hepsi yendi. Hiçbir şey daha netleşmedi. İdmanlarda da hep gelirim ama Manu genelde pas atmaz, çalım atmaktan yana. Manu çalım attı, pas gibi oldu bana. Önemli değil kimin attığı."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.