Fatih Terim imzayı attı! Galatasaray ile 5 yıl daha…

Fatih Terim imzayı attı! Galatasaray ile 5 yıl daha…

Galatasaray Kulübü, Fatih Terim ile 5 yıl daha anlaşmaya vardı.

TFF’nin sitesinde halen sözleşme bitiş tarihi Mayıs 2019 olarak gözüken Fatih Terim’in sözleşmesini uzatarak soru işaretlerini giderdi. Yapılan yeni anlaşmaya göre, Fatih Terim’in sözleşmesi 5 yıl daha uzatılırken, anlaşmaya ilişkin belgeler Mart aynın ilk haftasında TFF’ye teslim edilecek.

Galatasaray, Fatih Terim’in avukatı Rezan Epözdemir ile bir araya geldi ve 5 yıllık yeni bir anlaşma yapıldı.

Daha önce Ekim ayında prensip anlaşmasına varılan ve boş mukaveleye imza atan Fatih Terim’in yeni sözleşmesi resmiyete döküldü.

Galatasaray Kulübü, Terim’in 2024 Mayıs ayına kadar sürecek olan yeni sözleşmesini TFF’ye, Mart ayının ilk haftasında teslim edecek.

Geçtiğimiz hafta bir araya gelen Başkan Mustafa Cengiz, 2’nci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim’in avukatı Rezan Epözdemir yeni sözleşmeyi görüştü. Fatih Terim, Galatasaray’dan herhangi bir ücret artışı talep etmezken, taraflar mevcut şartlar ile yola devam etme kararı aldı.

Fatih Terim’in 5 yıllık yeni sözleşmesinde tazminat maddesi yer almazken, başarı odaklı kontratta, sadece şampiyonluk halinde 2017 yılında imzaladığı sözleşmede olduğu gibi yaklaşık 500 bin Euro prim alacak.

Yeni kontratta, şu anda olduğu gibi Galatasaray Kulübü’nden 3 milyon Euro’nun karşılığı olan 18 milyon TL net ücret alacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.