Fenerbahçe 3 golle 3 puanı kaptı

Fenerbahçe 3 golle 3 puanı kaptı

Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti.

 

Süper Lig'de 16. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında karşılaştılar.

İki takımın da ciddi eksiklerinin olduğu maçta Fenerbahçe ilk dakikalardan itibaren üstünlüğünü hissettirdi. 14. dakikada sol kanattan Mert Hakan'ın ortasına Pelkas dokundu ve topu Thiam'a indirdi. Meşiin yuvarlak yere inemden vuran Thiam çok güzel bir gol attı. 45+1'de yine Pelkas'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Thiam, klas vurdu ve skoru 2-0 yaptı.

İkinci yarıda iki takım adına da önemli bir pozisyon olmadı. Son dakikalarda disiplinden kopan Kasımpaşa karşısında daha rahat oynayan Sarı Lacivertliler2de 86. dakikada topun dibine çok güzel giren ve klas bir gol atan Ferdi Kadıoğlu maçın skorunu belirledi; 0-3. 

 

ALANYASPOR'U KONUL EDECEK

Başakşehir maçının ardından Kasımpaşa mücadelesinden de 3 puan alan Sarı Lacivertliler perşembe günü Alanyaspor'u konuk edecek. Kasımpaşa ise son 4 maçının 3'ünü kaybetti. 

8' Pelkas'ın ceza alanı içinde sağ kanattan pasında Mame Thiam'ın şutu üstten farklı derecede auta gitti. Müsait pozisyonda Senegalli kötü vurdu.

 

THIAM HARİKA VURDU, GOLÜ ATTI

14' Fenerbahçe Thiam'ın golüyle 1-0 öne geçti. Sol kanattan Mert Hakan'ın ortasında Pelkas yükseldi, havalanan topa Thiam harika vurdu ve golü attı. Bu, Süper Lig'de Thiam'ın ilk golü oldu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.