Fenerbahçe Ersun Yanal ile anlaştı mı?

Fenerbahçe Ersun Yanal ile anlaştı mı?

Fenerbahçe Kulübü, ligin 10. Haftasında Ankaragücü'ne karşı alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Cocu ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Peki Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte ayrıntılar;

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu yeni teknik direktörü belirlemek için bugün bir araya geldi. Başkan Ali Koç’un yabancı bir teknik direktörden yana tavır koyduğu öğrenilirken yönetimde yer alan tecrübeli isimlerin, sezonu ligi iyi tanıyan yerli bir teknik direktör ile bitirmenin doğru olacağı kanaatini paylaştığı kaydedildi.

ERSUN YANAL İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz haftalarda FB TV’de yaptığı açıklamada taraftarlara çağrıda bulunarak Ersun Yanal sevdasından vazgeçmeleri gerektiğini, böyle bir girişimlerinin olmadığını ve olmayacağını ifade etmişti.

Taraftar ise alınan her mağlubiyetin ardından Ersun Yanal tezahüratları yapmış ve Başkan Koç’un açıklamalarını dikkate almamıştı. Gelinen noktada ise Fenerbahçe yönetiminin Ersun Yanal ismine sıcak baktığı ve devre arası kampında Yanal’ın takımı iyi bir kamp dönemi geçirerek sezonun ikinci yarısına hazırlayabileceği ve takımın yarıştan kopmayacağı görüşünün hakim olduğu kaydedildi.

Başkan Ali Koç’un ise Ersun Yanal ismine tam anlamıyla sıcak bakmadığı fakat yönetim kurulunun ve özellikle taraftarın ısrarı üzerine kısa zaman içerisinde tecrübeli teknik direktör ile bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesi durumunda kadro dışı bırakılan başta Volkan Demirel, Ozan Tufan, Aatıf ve Dirar’ı affedeceği ve takımında görmek istediği öğrenildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.