Fenerbahçe Kongresi nerede yapılacak? Flaş açıklama

Fenerbahçe Kongresi nerede yapılacak? Flaş açıklama

Fenerbahçe’nin mevcut Başkanı Aziz Yıldırım, büyük kongrenin nerede yapılacağını açıkladı. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Sarı – Lacivertli Kulüpte seçim havasına girildi. Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Kongrenin nerede yapılacağı da belli oldu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tarihi seçimin Saracoğlu'nda yapılacağını resmen açıkladı. Rakibi Ali Koç için ise "Ali Bey iyi bir Fenerbahçelidir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Hep mutlu değil, mutsuz günlerimiz de oldu. 20 yılın hesabını yaptığımda şunu görüyorum, 20 yıl benim için bir şereftir, onurdur. Aileme bırakabileceğim en büyük şeydir. 2001 yılında ailem benden başkanlığı bırakmamı istedi. Kızım mezun oldu, mezuniyet törenine gidemedim. Çünkü Samsun'a şampiyonluk maçına gittim. Kızım bana "Sen bizi mi çok seviyorsun Fenerbahçe'yi mi?" dedi. Bırakmamam için taraftarlar yürüdü, baskılar oldu. Ben de devam ettim" dedi.

‘ENDİŞELİYİM’

3 Temmuz'da bir deprem yaşandığını ifade eden Aziz Yıldırım, "3 Temmuz'daki direniş, 15 Temmuz'da tüm vatandaşlarımıza feyz oldu ve sokağa döküldüler. Yargıtay kararı hala sonuçlanmadı. Hala ne olacağını bilmiyoruz. Biz endişeliyiz ve rahat değilim. Bu dava bittiği anda hepimiz hukuk yönünden temize çıkmış olacağız. Maddi ve manevi kayıpların mücadelesi başlayacak. Bu mücadeleyi başlatmak ve sonraki arkadaşlara devam ettirmek için son kez 1 dönem daha adayım" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.