Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda kavga! Uğur Dündar istifa etti

Fenerbahçe Mali Genel Kurulu'nda kavga! Uğur Dündar istifa etti

Uğur Dündar, Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Fenerbahçe YDK Başkanı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı gergin bir atmosferde gerçekleşti. Fenerbahçe kongre üyeleri Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ı yuhaladı ve istifaya davet etti.

 

ALİ KOÇ KONUŞURKEN KAVGA ÇIKTI

 

Genel Kurulun ilerleyen saatlerinde tartışmalar ve yükselen sesler yerini Ali Koç'un konuşması sırasında kavgaya bıraktı. Dündar ise yaşanan tartışmalardan sonra istifa ettiğini açıkladı.

 

Twitter'dan paylaşım yapan Uğur Dündar şunları söyledi:

 

"Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da  #CumhuriyetinFeneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim.

Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. 12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.