Fenerbahçe, Zenit deplasmanında! Kritik maç hangi kanalda şifresiz?

Fenerbahçe, Zenit deplasmanında! Kritik maç hangi kanalda şifresiz?

Kadıköy’de oynanan maçta Fenerbahçe, Zenit’i Slimani’nin attığı golle 1-0 yenmişti. Sarı lacivertli takım bu akşam tur için sahaya çıkıyor.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Fenerbahçe, Zenit’e konuk oluyor. İlk maçı 1-0 kazanan Fenerbahçe’ye beraberlik de yetiyor. Süper Lig’de oynanan son maçta Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe hem tur hem de moral için sahaya çıkıyor. Peki futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği Zenit – Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak?

ZENİT – FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ!

21 Şubat Perşembe günü saat 20:550’te başlayacak olan ZenitFenerbahçe maçı beIN SPORTS 1’in yanı sıra CBC SPORT kanalı tarafından şifresiz yayınlanacak.

RUSYA’DA OYNANAN 4 MAÇTA 1 BERABERLİK, 3 MAĞLUBİYET

Fenerbahçe, Avrupa’da deplasmanda oynadığı son 5 maçı kazanamazken, sadece 1 maçtan beraberlikle ayrıldı. Sarı lacivertli takım Rusya’da daha önce oynadığı 4 maçın 3’ünü kaybetti, 1’inde ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

FENERBAHÇE’DE 3 EKSİK

Fenerbahçe’nin 19 kişilik maç kadrosunda Valbuena, kart cezalısı Isla ve Süper Lig’de kadroya dahil edilmeyen ancak Avrupa kadrosunda yer alan Benzia kafilede yer almadı.

FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11’İ

Fenerbahçe’nin Zenit karşısında şu 11’le başlaması bekleniyor:

Harun, Skrtel, Sadık, Şener, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Mehmet Topal, Moses, Elif Elmas, Alper Potuk, Ayew

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.