Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda şifresiz, saat kaçta?

Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda şifresiz, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe bu akşam Zenit’i konuk ediyor. Peki sonucu merakla beklenen Fenerbahçe – Zenit maçı saat kaçta, hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak?

Süper Lig’de son oynadığı Kaysersipor maçını 1-0 kaybeden Fenerbahçe, Rusya’dan Zenit Kulübü ile bu akşam Kadıköy’de karşılaşacak. Son 32 turunda ilk maç olan Fenerbahçe – Zenit maçı ne zaman, hangi kanaldan yayınlanacak? İşte maç öncesi bilgiler ve karşılaşmayı şifresiz olarak yayınlayacak kanal.

FENERBAHÇE – ZENİT MAÇI HANGİ KANALDA ŞİFRESİZ?

12 Şubat Salı günü oynanacak olan FenerbahçeZenit maçı saat 20:55’te beIN SPORT 1’in yanı sıra CBC SPORT tarafından canlı ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

ZENİT’İN GRUP AŞAMASI SÜRECİ

Avrupa Ligi’nde C Grubu’nda yer alan Zenit, oynadığı 6 maçın ardından 11 puan topladı ve grup aşamasını zirvede tamamladı. C Grubu’nda Slavia Prag 10 puanla 2’inci, Bordeaux 7 puanla 3’üncü, Kopenhag ise 5 puanla 4’üncü oldu.

Zenit oynadığı maçlarda 6 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü. Ayrıca üç galibiyetin üçünü de kendi sahasında aldı.

FENERBAHÇE, AVRUPA’DA 229. MAÇINA ÇIKIYOR

Sarı lacivertli takım daha önce Avrupa kupalarında 228 maça çıktı. Bu maçlardan 83 galibiyet, 48 beraberlik aldı, 97 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı.

Bu maçlarda 282 gol atarken, kalesinde 335 gol gördü.

ZENİT İLE AVRUPA’DA İLK MAÇ

Fenerbahçe ile Zenit Avrupa kupalarında daha önce karşılaşmadı. Ülkemizden sadece Beşiktaş ile Avrupa’da karşı karşıya gelen Zenit, bu maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı.

FENERBAHÇE’DE KİMLER BU MAÇTA FORMA GİYEMEYECEK?

Fenerbahçe’de UEFA kadrosuna dahil edilmeyen Soldado, Mehmet Ekici, Dirar, Serdar Aziz ve Miha Zajc’ın yanı sıra sakatlığı bulunan Sadık Çiftpınar da bu maçta görev alamayacak isimlerden.

siyaetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.