Fenerbahçe'de 17. sıraya düştü!

Fenerbahçe'de 17. sıraya düştü!

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor'un 3 puan almasıyla Fenerbahçe 17. sıraya yükseldi.

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor'un Kasımpaşa karşısında 3 puan almasıyla Fenerbahçe 17. sıraya yükseldi.

Lig başından beri hem iç hem dış sahada oynana karşılaşmalarda aradığını bulamayan sarı lacivertli ekip içinde yeni bir iddia ortaya atıldı. Puan cetvelinde tarihinde ilk kez küme düşme hattında bulunan Fenerbahçe’de taraftarlar da futbolcular da isyan bayrağını kaldırdı. 

Süper Lig’e teknik direktör Aykut Kocaman’la başlayıp kötü giden performansla yoluna Cocu’yla devam eden Fenerbahçe beklediği başarıyı ve ivmeyi yakalayamadı. Tüm bu kötü performansa rağmen Cocu ile devam edilmesi ise taraftarda istifa seslerini yükseltirken Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesi için baskılar artmaya başladı.

Maça 15 dakika ara verdi

Son olarak, dün oynanan Akhisarspor karşısında Fenerbahçe’nin kötü oyunu ve Akhisar’ın 3 – o’lık galibiyetiyle taraftarlar çileden çıktı. Başkan Ali Koç, sahada oynanan oyuna sinirlenerek maç sırasında 15 dakika dışarıya çıktı. Maçın ardından Ali Koç takımı uçak yerine Otobüs ile İstanbul’a döndürdü.

Uçak yerine otobüs

Taraftarlar gibi çileden çıkan bir başka isim Başkan Ali Koç oldu. Akhisar'da bir ara tribünden ayrılarak 15 dakika sonra yeniden maçı izlemeye başlayan Başkan Koç'un takım ile ilgili kararı büyük yankı uyandırdı. Kafile uçak yerine otobüs ile İstanbul'a döndü.

‘Tek suçlu biz miyiz?’

Takımın kötü gidişatı takım içinde de çatlamalara neden oldu. İddialara göre bazı futbolcular tek suçlunun kendileri olmadığını söyleyerek menajerlerinden yeni kulüplerle görüşmeye başlaması için harekete geçmesini istedi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.