Fenerbahçe’de 6 futbolcu gönderilecek

Fenerbahçe’de 6 futbolcu gönderilecek

Spor Toto Süper Lige bu kötü başlayan Fenerbahçe’de 6 futbolcu ile yollar ayrılacak. İşte ayrıntılar;

Teknik direktör Aykut Kocaman’ı sezon öncesinde takımın başına getiren Fenerbahçe yönetimi alınan kötü sonuçların ardından büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman’ın oynattığı defansif ve korkak futbol hem taraftar hem de yönetimdeki bazı isimler tarafından tepki çekmeye devam ediyor.

Konyaspor teknik direktörlüğü görevindeyken önemli başarılara imza atan Aykut Kocaman’ın bu kötü gidişatın biletini 6 futbolcuya kestiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe’de 6 futbolcu ile devre arasında yollar ayrılacak. Bu oyuncuların başında kaç sezondur bir varlık gösteremeyen Van Persie geliyor. İkinci futbolcu ise defansta yaptığı basit hatalar ile saç baş yolduran Neustadter. Üçüncü isim geçtiğimiz sezon sakatlık geçiren ve henüz toparlanamayan Fernandao. Bu isimlerin yanı sıra Süper Lig’den birçok talibi olan Aatif da gönderilecek isimler arasında yer alıyor. Yabancıların dışında; Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Şener Özbayraklı’da gözden çıkarılanlar arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.