Fenerbahçe’de Benzia kadro dışı bırakıldı!

Fenerbahçe’de Benzia kadro dışı bırakıldı!

Son Dakika… Fenerbahçe’de krizler bitmek bilmiyor. Şimdide yıldız futbolcu Benzia kadro dışı bırakıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Yassine Benzia, idari kararla Anderlecht maçının kadrosunda yer almadı ve takımla idmana çıkmadı.

Galatasaray derbisinde oyundan alındığı için sosyal medya hesabından çok sert tepki gösteren Yassine Benzia, idari kararla Fenerbahçe'nin Anderlecht maçının kadrosunda yer almadı ve idmana çıkmadı.

Benzia, devre arasında kenara alındığı Galatasaray maçının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımda teknik heyete yönelik olarak, "Her zaman ben. B*ktan bir karar. Futboldan hiçbir şey anlamıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ AMA KADRO DIŞI BIRAKILDI

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin devre arasında oyundan çıkan Yassine Benzia, maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle özür dilemişti

Benzia, Instagram hesabından yaptığı açıklamada ''Oyundan alındıktan sonra düşünmeden hareket ettim. Kazanma isteğim ve öfkemin beni yönetmesine izin vermemeliydim. Kulübümüzden, Başkanımızdan, sportif direktörümüzden, bütün teknik ekipten, taraftarlarımızdan ve takipçilerimden özür dilerim'' sözlerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.