Fenerbahçe’de büyük kriz! Ozan Tufan ayrılıyor mu?

Fenerbahçe’de büyük kriz! Ozan Tufan ayrılıyor mu?

Fenerbahçe’de Ozan Tufan krizi yaşanıyor. Süper Lig’in ilk devresini üçüncü sırada bitiren Fenerbahçe’de sorunlar bitmek bilmiyor. İşte ayrıntılar;

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kulübeye mahkum ettiği milli oyuncuyu kampa götürmeme kararı aldığı öğrenildi. Asbaşkan Ali Yıldırım’ın kararı ilettiği Ozan Tufan kendisine yurt dışında takım arayışlarına başladı.

Fenerbahçe, büyük ümitlerle 2015 yazında renklerine bağladığı Ozan Tufan ile yolları ayırma kararı aldı. Esasında perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuştu...

Trabzonspor’a müjde! Şike Anıtı'nın kupası hazır

Milli futbolcu, en son 4 Kasım'da oynanan ve 1-1 biten Osmanlıspor karşılaşmasında şans bulmuş, akabinde teknik direktörü Aykut Kocaman tarafından kulübeye mahkum edilmişti. Kocaman, ilk yarının son haftasında oynanan Konyaspor mücadelesi sonrası, Tufan'ın durumuna ilişkin sorulara, "Bizim iç meselemiz. Tabii ki söyleyeceğimiz şeyler var ama, her şeyin de açıklanması gerekmiyor" yanıtını vererek, iplerin koptuğunun sinyalini vermişti.

Sow, Süper Lig’e mi dönüyor? Başkan açıkladı

Kocaman, yedek kaldığı dönemde kararlarını sorgulamaya kadar varan tavırlar sergileyen Ozan Tufan'ı Antalya kampına götürmeyeceğini ve satılmasını istediğini yönetime aktardı. Söz konusu kararı, Fenerbahçe yönetimi adına asbaşkan Ali Yıldırım, 22 yaşındaki oyuncuya iletti. Fenerbahçe yönetiminin bonservisine yedi milyon Euro ödediği Ozan Tufan için beş milyon Euro istediği ve bu geliri ara transferde kullanmayı planladığı belirtiliyor. Milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da başta İspanya ve İtalya olmak üzere yurt dışında takım arayışına başladı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.