Fenerbahçe’de ‘Kocaman’ değişiklik

Fenerbahçe’de ‘Kocaman’ değişiklik

Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe’de, deplasmanda karşılaşılacak Yeni Malatyaspor maçı öncesinde flaş değişikliklerin yaşanacağı öğrenildi. İşte haberin ayrıntıları;

Süper Lig’in 24. Haftasında evinde Akhisar Belediyespor’a mağlup olan ve şampiyonluk yarışında büyük bir darbe yiyen Fenerbahçe’de, Aykut Kocaman kritik bir değişikliği gidiyor.

Sarı – Lacivertli takımda bir devir kapanıyor. Sezon başından bu yana ilk 11 tercihinde istikrardan yana görüntü veren teknik direktör Aykut Kocaman, izlediği bu politikadan vazgeçiyor. 3 puan alınan maçlardan sonraki haftalarda sakatlık ya da cezalı olmadığı takdirde kadroda değişiklik yapmayan teknik heyet artık taşları yerinden oynatacak.

Tercihlerinde daha esnek davranacak olan Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesi ile birlikte yeni önlem paketini devreye sokacak. İstikrardan ziyade kendilerini şampiyonluğa götürecek ve gelecek sezonun planlaması içerisinde yer alacak futbolculara şans vereceği öğrenildi.

Beşiktaş ile oynanan kupa maçında performansıyla göz dolduran Şener’in Isla’dan formayı alacağı ve ilk 11’e döneceği öğrenildi.

AYKUT KOCAMAN GENÇ OYUNCULARA ŞANS VERECEK

Öte yandan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Yeni Malatyaspor maçında başarıya aç ve forma şansı bekleyen Serhat Kot, Oğuz Kağan Güçtekin, Samed Karakoç gibi genç isimlere de şans vermesi bekleniyor.

Bilindiği üzere teknik direktör Aykut Kocaman, en son Türkiye Kupası Adana Demirspor maçında genç futbolculara fazla forma şansı vermişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.