Fenerbahçe’de şok istifa

Fenerbahçe’de şok istifa

Sarı – Lacivertli takımda işler yolunda gitmiyor. Teknik direktörü Aykut Kocaman’ı sezon başında takımın başına getiren Fenerbahçe’de hareketli saatler yaşanıyor.

Fenerbahçe başkanlığına aday olan Ali Koç, sürecin daha sağlıklı ilerlemesi için 1907 Fenerbahçe Derneği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de Mayıs 2018'de yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da başkanlık için adaylığını açıklayan ve seçim çalışmaları nedeniyle 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılacağını ifade eden  Ali Koç, resmen görevinden ayrıldı.

Konu ile ilgili 1907 Fenerbahçe Derneğinden açıklama yapıldı.

Ali Koç'un ardından başkanlık görevini Ruşen Çetin'in yürüteceği belirtilirken 1907 Fenerbahçe Derneği'nden "Önemli Bilgilendirme" ifadesiyle yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"1907  Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu, 3 Kasım 2017 tarihli toplantısında 11 Kasım 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1907  Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanlık görevine, aynı zamanda 1907  Fenerbahçe Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de sürdürmekte olan Sayın A. Ruşen Çetin'in getirilmesine oybirliği ile karar vermiştir.

Fenerbahçe Başkan Adayı  Ali Koç ise 1907  Fenerbahçe Derneği görevindeki değişim ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"2004 yılından bu yana desteklerinizle büyük onur duyarak sürdürdüğüm 1907  Fenerbahçe Derneği Başkanlık görevimden ayrılma kararımı sizlerle 25. Yıl Balomuzda paylaşmıştım. "

ALİ KOÇ: BU AYRILIK BİR ANLAM TAŞIMIYOR

" Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adaylığıma dair sürecin tamamen şeffaf ve etik geçmesi niyetiyle aldığım bu karar, bizler için bir ayrılık anlamı taşımıyor."

"RUŞEN ÇETİN'E BAŞARILAR DİLİYORUM"

"Derneğimiz, yeni döneminde Sayın A.Ruşen Çetin'in öncülüğünde, Kulübümüze ve camiamıza yeni 'değerler' üretmeyi sürdürecektir. Bu vesileyle A.Ruşen Çetin'in başkanlığındaki yönetimimize başarı dileğimi bir kez de sizler aracılığıyla yinelemek istiyorum."

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Dernekteki başkanlık görevime veda etme noktasında, birlikte görev yaptığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, birlikte hayata geçirdiğimiz onlarca projenin benim adıma kuşkusuz en değerlisi olan  Anıtkabir Saygı Ziyaretleri'ni 13 yıldır aynı sadakat ve özveriyle gerçekleştiren 1907 UNİFEB'li gençlerimize, bir kez daha şükranlarımı sunuyor, dernekteki çalışma arkadaşlarımıza içten ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum."

Değerli Üyelerimiz;

Bugüne kadar bana ve birlikte görev yaptığım yönetim kurullarına yönelik desteğiniz için sizlere tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

En içten saygı ve sevgilerimle,

Ali Y. Koç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.