Fenerbahçe'de tarihi Aziz Yıldırım Ali Koç buluşması

Fenerbahçe'de tarihi Aziz Yıldırım Ali Koç buluşması

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve başkan adayı Ali Koç, Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi. İkili birlik çağrısı yaptı.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç, Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısında biraraya geldi. Fenerbahçe'nin başkan adaylığı koltuğunda oturan ikilinin birbiriyle tokalaşmasının ardından şuanki Başkan Aziz Yıldırım, "Benim başkanlıkla bir derdim koltuktan gitmek gibi bir sıkıntım yok. Fenerbahçe’yi halka açtık. Halk istediği gibi üye olabilir ve bu kulüpte söz sahibi olabilir. Aziz Yıldırım Yargıtay kararıyla beraber beraat kararı alacak. Ali Koç, Nihat Özbağ, Mithat Yenigün ve bütün yöneticiler beraat edecek. Fenerbahçe beraat edecek. Fenerbahçe’nin üzerindeki kara leke kalkacak. Yoksa Fenerbahçe’de böyle bir beklentim yok. Bu kulübün kapısında bekçi olmaya hazırım" şeklinde konuştu.


Tek isteğinin Fenerbahçe’nin beraat etmesi gerektiği olduğunu söyleyen Yıldırım'ın ardından ise Başkan adayı Ali Koç "Başkanımızdan sonra konuşmak olmaz seçimimiz hayırlı olsun diyorum her şey Fenerbahçe için" diyerek düşüncelerini dile getirdi.


Siyasetcafe.com 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.