Fenerbahçe’den bir transfer daha!

Fenerbahçe’den bir transfer daha!

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Sarı – Lacivertli kulüp yıldız futbolcuya da imza attırdı. İşte ayrıntılar;

Ali Koç’un başkan olmasıyla birlikte Fenerbahçe’de yeni bir sayfa açıldı. Önce teknik direktör Aykut Kocaman ile yollar ayrıldı ardından Hollandalı teknik direktör Cocu ile masaya oturuldu ve takımın başına getirildi. Sportif Direktör Comolli ise Ali Koç’un başkan seçilmesinin ertesi gününde soluğu İstanbul’da aldı.

Fenerbahçe yaptığı genç transferler ile birlikte yeni bir takım inşa ediyor. Fenerbahçeli taraftarlar ise yeni sezonu heyecanla bekliyor.

Bu doğrultuda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, dün İstanbul'a getirdiği gurbetçi futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun transferini resmi web sitesinden açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, NEC Nijmegen forması giyen, Hollanda genç milli takımı oyuncusu, 1999 doğumlu Ferdi Erenay Kadıoğlu'nu kadrosuna katmıştır. Ferdi Kadıoğlu'na Fenerbahçe Ailesi'ne hoşgeldin diyor, çubuklu forma altında nice zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz.

COCU: FERDİ TAKIMA DAHİL OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Teknik Direktörümüz Phillip Cocu, Ferdi'nin transferiyle ilgili şu sözleri kullandı:

“Ferdi gibi genç, yetenekli ve potansiyeli çok yüksek olan bir oyuncuyu Fenerbahçe ailesine katabilmekten dolayı çok mutluyuz. Takıma uzun yıllar hizmet vermesini diliyorum.”

ferdi-kadioglu-fenerbahce-imza-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.