Fenerbahçe’den bomba Beşiktaş paylaşımı

Fenerbahçe’den bomba Beşiktaş paylaşımı

Fenerbahçe Kulübün’ün resmi internet sitesinden flaş Beşiktaş paylaşımı yapıldı. İşte haberin detayları;

Fenerbahçe’nin Twitter hesabından Beşiktaş ile ilgili bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşımın nedeni ise sonradan ortaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynanan ve 57. dakikada yarıda kalan yarı final rövanş maçı ile ilgili toplanan Türkiye Futbol Federasyonu, derbinin kaldığı yerden oynanmasına karar vermişti. Beşiktaş Kulübü ise bunun üzerine maça çıkmama kararı almıştı. Türkiye’nin konuştuğu oturan bu kararın yankıları bir süre gündemi meşgul etmişti. Fenerbahçe Kulübü, bugün de resmi sosyal medya hesabından Beşiktaş maçı ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü, resmi Twitter hesabından “Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı” başlığı ile bir link yayınladı. Linke tıklandığında ise şu ifadeler ile karşılaşıldı:

“Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 16.00’da başladı. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışmalarıyla süren antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi.

Profesyonel Futbol Takımımız, hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek.”

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Fenerbahçe’nin bu haberi yayınlamasının arkasında yatan sebep belli oldu. Kurallar gereği Fenerbahçe ve hakemler, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarıda kalan ve kaldığı yerden oynanması kararı alınan derbi için Beşiktaş takımı gelmese bile maç saatinde stadyumda olmak zorunda… Fenerbahçe ve maçın hakem kadrosu maç saatinde sahaya çıkacaklar. Beşiktaş’ın zemine gelmemesi durumunda hakem son düdüğünü çalacak ve sarı-lacivertliler 3-0 hükmen galip gelerek finale yükselen taraf olacak.

fener-002.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.