Fenerbahçe'den Galatasaray'a bayram transferi: 2+1 yıllık anlaştı

Fenerbahçe'den Galatasaray'a bayram transferi: 2+1 yıllık anlaştı

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile bayram arifesinde 2+1 yıllık sözleşme üzerinden anlaşmaya vardı.

Bayram transferinin sarı-kırmızılı yönetim, talep edilen imza parasını ortadan kaldırması durumunda transferi resmi olarak açıklayacak.

Transfer çalışmalarına start veren Galatasaray, Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç'in ardından bir hamle daha yaptı ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile bayram arifesinde prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal tarafından kadroda düşünülmeyen Şener Özbayraklı ile masaya oturan sarı-kırmızılı futbolcu, milli futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme üzerinden prensip anlaşmasına vardı.

Sporx’in haberine göre; Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon euro maaş alan Şener ile TL üzerinden prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılı yönetim, talep edilen imza parasını ortadan kaldırmak için görüşmelerini sürdürüyor. Şener'in sözleşmesinde garanti ücret, maç başı, şampiyonluk primi ve performans primini devreye sokacak olan Galatasaray, +1 yıl opsiyonu milli futbolcunun maç sayısına göre devreye sokacak.

Talep edilen 1 milyon euroluk imza parasını ortadan kaldırmaya çalışan sarı-kırmızılı yönetim, bu miktarın ortadan kaldırmasının ardından transferi resmi olarak açıklayacak.

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.