Fenerbahçe'den 'Maçlar aynı saatte oynansın' talebi

Fenerbahçe'den 'Maçlar aynı saatte oynansın' talebi

Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Toto Süper Lig’de oynanacak 32. Hafta maçlarıyla ilgili açıklama yaptı

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Süper Lig’de 32. Haftada oynanacak maçla ilgili TFF’ye başvurdu. Açıklamayı resmi  sitesinden duyuran Fenerbahçe Spor Kulübü  maçların oynanacağı gün ve saatleri hakkında yapılan düzenlemelere yönelik, eşitlik ilkesine dikkat çekmek istediklerini ifade etti. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Malumunuz olduğu Spor Toto Süper Lig 2017/2018 İlhan Cavcav sezonunun bitimine 3 haftadan kısa bir süre kalmıştır.  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanarak ilan edilen 32. Hafta müsabakaları farklı gün veya saatlerde oynayacağı hususu görülmüştür. 


Eşit şartlarda yarışma talebi
Eşit şartlarda yarışma ilkesi gözetilmek suretiyle puanları birbirine çok yakın olarak ligin ilk 4 sırasında yer alan ve şampiyonluk yarışında bulunan Galatasaray A.Ş. , Medipol Başakşehir FK, Fenerbahçe A.Ş. ve Beşiktaş A.Ş. takımların müsabakalarını aynı gün ve saatte oynamak üzere 32. Hafta programını da değişiklik yapılmasını; 33. Ve 34.  Hafta müsabakalarını yönünden ise anılan takımların müsabakalarının aynı gün ve saatte oynanacak şekilde planlama yapılarak müsabaka takviminin buna uygun şekilde yapılmasını talep ve rica ederiz. 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.