Fenerbahçe’nin ardından Serdar Aziz’e sürpriz talip

Fenerbahçe’nin ardından Serdar Aziz’e sürpriz talip

Galatasaray’ın transfer listesine koyduğu yıldız defans oyuncusu Serdar Aziz’e Fenerbahçe’nin ardından bir teklif daha geldi.

Sarı – Kırmızılı Kulübün teknik direktörü Fatih Terim, Milli futbolcu Serdar Aziz’i, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında kadrosunda düşünmediğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından Serdar Aziz ve menajeri kulüp arayışı içerisine girdi.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal ise Serdar Aziz’in transfer edilmesini yönetimden talep etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi de Serdar Aziz’e bonservisini eline al gel mesajı yolladı. Fakat Galatasaray Milli futbolcuyu bedavaya göndermek istemediğini Serdar’a ve menajerine iletti. Bu gelişmenin ardından görüşmeler tıkandı.

Galatasaray’dan alacakları nedeniyle TFF’ye başvurduğu iddia edilen Serdar Aziz’e Arap kulüpleri talip oldu. Serdar Aziz’e birkaç Arap kulübünün menajerler aracılığıyla oldukça yüksek tekliflerde bulunduğu iddia edildi.

Serdar Aziz bonservisini eline alıp devre arası takımdan ayrılmak isterken yönetimin ise oyuncunun satışından en az 3.5 milyon Euro beklentisi var.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.