Fenerbahçe'nin efsanesi Selim Soydan'dan Arda Güler'in babasına şok suçlama

Fenerbahçe'nin efsanesi Selim Soydan'dan Arda Güler'in babasına şok suçlama

TFF eski yöneticisi ve Fenerbahçe efsanesi Selim Soydan, Real Madrid'e transfer olan ve sakatlanan Arda Güler'in babasına flaş ifadeler kullandı.

Fenerbahçe efsane futbolcularından ve TFF'nin eski yöneticisi Selim Soydan, Sabah Gazetesi'nden Murat Özbostan'ın sorularını yanıtladı.

Soydan, Arda Güler'in sakatlığı hakkında flaş ifadeler kullandı.

Murat Özbostan'ın, ''Önce Arda Güler ile başlayalım. Açıkçası çocuğa nazar değdi, sakatlandı. Uzunca bir süre de sahalardan uzak kalacak gibi görünüyor, neler söylersiniz?'' sorusunu yanıtladı.

Soydan açıklamasında, ''Arda Güler'in Real Madrid'e transfer sürecinde bizi temsil etme şeklinden dolayı duyduğum gururu özellikle belirtmeliyim. Ama ilk günden beri düşüncem aynı; 18 yaşında, süper yetenekleri olan, fiziksel gelişimini tamamlamamış bir genci Real Madrid gibi kurtlar sofrasına atar ve "Hadi kendini kanıtla" dersen o çocuğa haksızlık etmiş olursun.'' ifadelerini kullandı.

 

''ARDA'NIN BABASI KINA YAKAR HERHALDE''

 

Açıklamalarını sürdüren Selim Soydan, Arda Güler'in babası Ümit Güler ile ilgili de çok konuşulacak ifadeler kullandı.

 

Selim Soydan'ın açıklaması şu şekilde;

 

''Nitekim F.Bahçe'de kadifelere sarılan Arda, orada henüz idman safhasında menisküs sakatlığı yaşadı. Oğlunun kariyerini değil, kendi alacağı 15 milyon Euro komisyonu düşünerek 1 yıl daha Fenerbahçe'de oynaması yerine transit Real'i seçen Arda'nın babası da artık kına yakar herhalde… O baba zaten oğluna sakatlık sigortası da yaptırmıştır.''

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.