Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Ozan Tufan transfer olmak istiyor

Fenerbahçe'nin vazgeçilmezi Ozan Tufan transfer olmak istiyor

Fenerbahçeye küsmedi, şimdi takımın en formda ismi olarak vazgeçilmezi haline geldi. Milli futbolcu, Fenerbahçeye para kazandırarak Avrupaya gitmek istediğini belirtti.


Fenerbahçe'nin son dönemdeki vazgeçilmezi Ozan Tufan, sezona kötü başlamasına rağmen takıma küsmedi, gayret etti ve yönetimin arkasında durmasıyla bugünlere geldi.

 

Sarı-lacivertli oyuncu; özverisi, mücadelesi ve takımı sahiplenmesiyle herkesin takdirini kazandı. Özellikle sportif direktörlüğe Emre Belözoğlu'nun gelmesi, idari koordinatör olan Selçuk Şahin'in de takıma katılması Ozan'ı rahatlattı.

GALATASARAY DERBİSİNDE PATLADI


Sezonun ilk haftasındaki Çaykur Rizespor maçında son 15 dakika oyuna giren ve karşılaşma sonrası galibiyete karşın üzgün bir tavırda olan 24 yaşındaki orta saha, buna karşın pes etmedi. İkinci haftadaki Hatayspor maçında ilk 11'e girip, ilk 45 dakikada hemen çıkarak şaşırtan genç oyuncu esas patlamayı 3. haftadaki Galatasaray derbisinde yaptı.

 

"FENERBAHÇE'YE PARA KAZANDIRARAK GİTMEK İSTİYORUM"

Beraber aynı takımda oynarken de ağabey gibi gördüğü Demirel'e yakın duran ve takımda Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mert Hakan gibi isimler iyi iletişimi olan Ozan Tufan'ın, "Bu kulübün sembol isimlerinden olmak istiyorum, Fenerbahçeli olarak anılmak istiyorum. Hem şampiyonluk kazanmak hem de transfer olacaksam da Avrupa'ya iyi bir kulübe gidip Fenerbahçe'ye para kazandırmak istiyorum"

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.